2777
2789
عنوان

خانومایی که فوق لیسانس دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 40 پست
خب پس دوستم جو داده

تئوریاش که خیلی سبک تر لز کارشناسیه میمونه پایان نامه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

کسی را می شناسم با دو تا بچه که یکیشون دو ساله بود فوق تخصص خوند 

چ خوی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تئوریاش که خیلی سبک تر لز کارشناسیه میمونه پایان نامه

اونم کسی با پایان نامع دتنشگاه ول نمیکنه دیگه تلاش میکنه طول میکشه ولی میشه

دوستمم هنوز ننوشه پایانامشو

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اسی رشته ت چیه؟  منم اخرای کارشناسیم نمیدونم ارشد رشته خودمو بخونم یا تغییر بدم

کارشناسی امارم

اونم کسی با پایان نامع دتنشگاه ول نمیکنه دیگه تلاش میکنه طول میکشه ولی میشه  دوستمم هنوز ننوشه ...

سخته ولی شدنیه ولی من یه سال تمام واقعا سختی کشیدم چون موصوع پایان نامم خیلی حدید بود هیچ منبعی نداشتم😭😭

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پس دوستت هنو اوله راهه بدبختیش پایان نامه اس

دوستم فقط مونده پایانامش میدونم سخته ولی اینجوری میگه کلاسا هم سخت بوده 24 ساعت میخونده

رشته ؟  بعضی رشته ها تا دکترا هم بری کار نیست   باید فکر یک رشته خوب باشی  حس ...

رشته خودم شبیه حسابداری هست

رشتم اماره میخوام ارشد امار زیستی بخونم ک زیر شاخه وزارت علوم هست