2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی وارد هفته ششم شدم دیگه؟

منم اخرسرن پریودم ۲۳تیر بود میشم ۵هفته ویهزوز

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
مثلن برا من۴ روز دیگه هفته ششم پر میشه ۴۲ روز ینی

بتات چند بود؟مال من ۴۰۰بود گفت تکرار کنشد ۶۰۰فردا میرم شدید بگه تکرار کن

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
بتات چند بود؟مال من ۴۰۰بود گفت تکرار کنشد ۶۰۰فردا میرم شدید بگه تکرار کن

ن دیگ اگ زیاد شده فک نکنم بگه تکرار کن

روز موعد از دادی؟ 

من با ۳ روز تاخیر ۹۳۲ بود قبلشم بی بی چک گذاشتم زیر یه دیقه مثبت شد

ن دیگ اگ زیاد شده فک نکنم بگه تکرار کن روز موعد از دادی؟  من با ۳ روز تاخیر ۹۳۲ بود ...

من دوروز یا یه روز بعد تاخیر بیبی مثبت شد درجا .روز ۳تاخیر رفتم از شد ۴۰۲بعد روز ۶تاخیر دوباره رفتم شد ۶۰۰الان فردا وقت دکتر دارم احتمالا بگه تکرار کن از بس استرس کشیدم خسته شدم😔

من دوروز یا یه روز بعد تاخیر بیبی مثبت شد درجا .روز ۳تاخیر رفتم از شد ۴۰۲بعد روز ۶تاخیر دوباره رفتم ...

عزیزم نگران نباش

احتمالا لقاح دیر انجام شده واسه همینه

انشالله همه چی روبراهه

عزیزم نگران نباش احتمالا لقاح دیر انجام شده واسه همینه انشالله همه چی روبراهه

فدات گلم انشا الله