2777
2789
عنوان

تجربه جهشی خوندن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5113 بازدید | 64 پست
البته مامان من کلا خیلی فعال بود از دوسالگی منو برد گذاشت کلاس انگلیسی و فرانسه از سه سالکی گذاشتم ک ...

چه دختر بااستعدادی و چه مادر فعالی 

چقدر خوبه که این انرژی دو طرفه باشه چون یکطرفه ش راه بجایی نمی بره 

الان چندمی و چکار می کنی

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
یک سال آنچنان تفاوت سنی به حساب نمیاد و دخترم چون نیمه دومه یه سال عقب افتاده من خودم همه چیزشو در ن ...

میخواستم اینو ازت بپرسم که نیمه ی اولی هست یا دومی که خودتون گفتید اگه نیمه ی دومی هست که خوبه چون به قول شما یه سال عقب هستن با جهشی خوندن با اونایی که نیمه ی اولی هستن از نظری سنی همسان میشن با همون یکسال جهشی خوندن 

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم اینو ازت بپرسم که نیمه ی اولی هست یا دومی که خودتون گفتید اگه نیمه ی دومی هست که خوبه چون ب ...

بله دقیقا 

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  
چه دختر بااستعدادی و چه مادر فعالی  چقدر خوبه که این انرژی دو طرفه باشه چون یکطرفه ش راه بجایی ...

مرسی ❤

امیدوارم واقعا این همه کاری که برام کردو جبران کنم یه روزی ولی فک نکنم بشه 

من الان دوازدهمم پشت کنکور 🙂 مدرسه انرژی اتمی و حسابی درگیر درس ولی جدیدا یکم تنبل شدم 

یک سال آنچنان تفاوت سنی به حساب نمیاد و دخترم چون نیمه دومه یه سال عقب افتاده من خودم همه چیزشو در ن ...

خب پس در واقع دختر شما سه چهار ماه جهش میکنه و مشکلی از اون بابت تفاوت سنی نیست .البته نسبت به بچه ها ی شهریوری همکلاسیش مثل بچه ی من که شهریوریه

مرسی ❤ امیدوارم واقعا این همه کاری که برام کردو جبران کنم یه روزی ولی فک نکنم بشه  من الان دو ...

عزیزم تو با اینهمه مخ وقت طلاییت را در نی نی سایت حروم نکن . خیف از وجودت و استعدادت . اماده شو برای جهش اصلی و رفتن به دانشگاه عالی

عزیزم تو با اینهمه مخ وقت طلاییت را در نی نی سایت حروم نکن . خیف از وجودت و استعدادت . اماده شو برای ...

لطف دارید 

درست میگید  اره خودمم عذاب وجدان میگیرم اصن گوشیو دستم میگیرم جدیدا عادت کردم بهش ولی حتنا سعی میکنم زود ترکش کنم ❤

مرسی ❤ امیدوارم واقعا این همه کاری که برام کردو جبران کنم یه روزی ولی فک نکنم بشه  من الان دو ...

امسال کنکور دادی ؟ رتبه ت خوبه یا میمانی برای سال بعدی

پس خوبه همسن میشن من پسرم نیمه ی اولی هست به این خاطر نفرستادم ولی یه دوستاش نیمه ی دومی بود سومش رو ...

نه گفتم که همه چیزشو سنجیدم فقط راهنمایی برای انجام اینکار میخواستم که همه فقط میگن نکن اینکارو اما من خواستم منابع رو برای انجام اینکار بدونم

هدف از اینکار جی هست؟ اینکه یه پایه جلوتر باشه چه فایده ای داره؟

قبلا‌توضیح دادم من فقط منابع و تجربه راجب انجام اینکار میخوام