2777
2789
عنوان

برای اولین بار میخوام برم دیت کمک

196 بازدید | 24 پست

نرفتم تا حالا الانم استرس دارم برم نرم وسطای هفته شاید قرار بذاریم 

چه نکاتی رعایت کنمم چی بپوشم آرایش در چه حد😂😭

بعدم من زیاد نمیتونم بیرون بمونم چی بگم بهش بر نخوره ضایع ام نباشه

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

ینی چی بهش بر نخوره 

بخوادتت همه جوره باید قبولت داشته باشه 

نیاز نیز ادا اطفار دراری خوش پوش باش و خوش بو 

ارتباط چشمی بگیر لبخند هم فراموش نکن 

اسکل بازی هم اول کاری در نیار 

یکم مغرورانه رفتار کن اما خشک نباش .

🎀l'm just a girl

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا من 9ماه پیش حال تورو داشتم🥹🥹

برای اولین بار رفتم دیت با پارتنرم

الان دیگه عادی شد هردو خیلی پرو شدیم 

من حتی نمیذاشتم نگام کنه خجالت میکشیدم استرس داشتم تو اینکارارو نکنی لطفاً چون ما آخرش دعوامون شد هر کی رفت خونه خودش🤣🤣🤣

ینی چی بهش بر نخوره بخوادتت همه جوره باید قبولت داشته باشه نیاز نیز ادا اطفار دراری خوش پوش باش و خو ...

اسکل بازی مثلا چی؟ 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

به بهداشت و مسواکت خیلی اهمیت بده 

آرایش ملایم و سبک 

کرم پودر و سایه و رژ جیغ نزن 

لباس تمیز و اتو کشیده 

از همون اول بگو من تا فلان ساعت تایم دارم 

زیاد جدی نباش ولی خیلی هم سبک نباش 

مرموز باش که بخواد کشفت کنه

وای دقیقا من 9ماه پیش حال تورو داشتم🥹🥹برای اولین بار رفتم دیت با پارتنرمالان دیگه عادی شد هردو خیل ...

وای من حتی بهش فکر میکنم هم خجالت میکشم و از الان کلی استرس دارم🥲😂

زیاد بخوای گرم بگیری هر هر و کر کر خنده های مسخره از همه جزئیات حرف زدن

مرسیی خدا کنه بتونم

به بهداشت و مسواکت خیلی اهمیت بده آرایش ملایم و سبک کرم پودر و سایه و رژ جیغ نزن لباس تمیز و اتو کشی ...

درسته ممنونم