2777
2789
عنوان

پنهان کاری

330 بازدید | 42 پست

بچه ها من و همسرم داریم انتقالی (هر دومون)میگیریم بیایم یه شهر دیگه برای زندگی،از راه قانونی‌ اقدام کردیم رد شد الان دنبال پارتی و...این حرفان،چندروز پیش پدر همسرم گفت حالا شوهرتو انتقال بدن تو رو نه چیکار میخوای بکنی؟منم همینجوری سرسری گفتم نمیدونم اونطوری نمیشه،امروز خواهر همسرم گفت برا شوهرت حل شده تو نه،آره؟

منم الان از همسرم پرسیدم که راستشو بگو همچین چیزی هس؟نوشته نگران نباش درست میشه، آره مال منو گفتن ۹۰درصد حله 

خیلی ناراحتم که همه میدونن الا من،چیکار کنم تنبیه بشه

خدایا کمی آرامش فقط همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکارید ؟

خب شوهرت انتقالی بگیره به تو هم که راحت تر میدن بعدش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شاید می خواسته تو نگران نشی و خودش دنبال کارهات هست تا درست بشه!

نگران شدن نداره که همه میدونن بجز من،اگه به فکر نگرانی من بود به اینهمه آدم نمی گفت یا لاقل می‌سپرد بهشون 

خدایا کمی آرامش فقط همین
نگران شدن نداره که همه میدونن بجز من،اگه به فکر نگرانی من بود به اینهمه آدم نمی گفت یا لاقل می‌سپرد ...

یاد خودم افتادم   مستاجر بعدی به شوهرم گفته بود سر موقع تخلیه نکنید قانونی اقدام می کنیم!  

همه می دونستند ولی من بی خبر از همه جا بودم! 

پدرشوهرم زنگ زده بود به من می گفت اگه اثاثیه اتون پس فردا ریختن تو کوچه چیکار می کنید؟ بعد من با تعجب می گفتم آخه چرا همچین کاری کنند؟ نه بابا خبری نیست!!! 

اون روز منم ناراحت شدم گفتم من در جریان بزار  من نباید که از دیگران بشنوم! 

یا ارحم الراحمین
اونجاهاش مهم نیس که اینکه به من نگفته و همه میدونن ناراحتم

شاید نخواسته نگران بشی

بعدا بهش اروم و خوب بگو که حس بدی داشتی وقتی همه میدونستن و این و از زبون اونا شنیدی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یاد خودم افتادم   مستاجر بعدی به شوهرم گفته بود سر موقع تخلیه نکنید قانونی اقدام می کنیم! ...

خیلی کار بدیه،من هیچی چه خوب چه بد ازش مخفی نکردم واقعا ناراحت شدم

خدایا کمی آرامش فقط همین
آدم حس بدی می گیره   انگار محرم زندگیش نیست!   انگار دیگران محرم تر هستند!

بله متاسفانه،من که هر چقدم ناراحت باشم ازش زود فراموش کردم تا الان ولی اینو نمیتونم

انقد ناراحتم میخوام دیگه انتقالی نگیرم بمونم شهر خودم اونم هر جهنمی میره بره

خدایا کمی آرامش فقط همین
بله متاسفانه،من که هر چقدم ناراحت باشم ازش زود فراموش کردم تا الان ولی اینو نمیتونم انقد ناراحتم می ...

همین   یکم اذیتش کن   ولی به روش نیار که سر این موضوع ناراحتی و جنگ و دعوا داری!    اتفاقا بزار بره و خودت برای خودت یه مدتی استراحت کن و خوش باش!    پس بشینی تو خونه   تنهایی حرص بخوری و روز شماری کنی!!!!   

یا ارحم الراحمین
بله متاسفانه،من که هر چقدم ناراحت باشم ازش زود فراموش کردم تا الان ولی اینو نمیتونم انقد ناراحتم می ...

تو هم وانمود کن برات مهم نیست که بهت انتقالی ندادند!     بگو  عیب نداره  به من انتقالی ندادند  یه مدت از غذا درست کردن و کارهای خونه راحت می شم !   بگو می خوام چند تا مسافرت با دوستام برم! 

یا ارحم الراحمین