2777
2789

هم عاشق شوهرشون هستن هم شوهرشون مرد خوبیه

خیلی لذت بخش هست اینکه کنار کسی باشی که دوستش داری...چیزی که هیچوقت نصیب من نشد و نخواهد شد 

۸ سال کنار کسی هستم که هیچ علاقه ای بهش نداشتم اونم منو دوست نداره...

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازدواج کردید؟

چرا ادمه دادید؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

از اول حسی بینتون نبود؟

از سمت من نه 

اونم قبل از من عاشق یه دختر دیگه بوده نشد کارش مدتی بعد اومد خواستگاری من فکر نمیکنم اون زیاد عاشق من بود اگرم بود کم بود

چرا ازدواج کردید؟چرا ادمه دادید؟

اون زمان شوهرم ۲۵ سالش بود تو اوج جوانی و نیاز به همسر داشت خیلی هم هات بود ببخشید ..فکر میکنم از این نظر فقط با من ازدواج کرد .خیلی بهم قبل عقد ابراز علاقه میکرد اما تا عقد کردیم همچین نابود شد..با گذر زمان بدتر شد

اون راضی ب طلاق نمیشه میگم وقتی علاقه ای بمن نداری فقط داری منو زجر میدی هرروز قهری هرروز دعوام می‌کنی خب طلاق بده تموم بشه این مسخره بازی میگه تو کمبود محبت داری که اینارو میگی یعنی و این حرف ها

چرا تلاش نمیکنی دوسش داشته باشی و برعکس

دیگه نمیتونم وقتی که عقد کردم انقد بخاطر خانوادش کتک خوردم و دعوا کردیم و تحقیر شدم و خانوادم و کوچک کرد هزارتا عیب از من و خانوادم گرفت و جلو خودم به دخترها تو خیابون ابراز علاقه میکرد و از اونا تعریف میکرد منو تحقیر همون موقع ازش متنفر شدم اما باهاش ادامه دادم گفتم شاید درست بشه شاید آدم بشه اما نشده هرروز بدون دلیل قهره باورت میشه بدون دلیل قهر قهر قهر.. یک چندروز که بگذره رابطه بخواد آشتی می‌کنه دوباره چندروز بعد قهر شدید ...من الان مریضم سرما خوردم حالم بده چندروز بامن قهره حتی وقتی هم که مریضم باهام قهر می‌کنه اصلا محبت و اینا که صفر بهش میگم یا خودتو درست کن بریم مشاور یا طلاق میگه تو زیر سرت بلند شده که میگی طلاق تو کمبود محبت داری از بچگیت تا حالا حتما

چطور شد که ازدواج کردید باهم وقتی حسی بهم نداشتید

من که بخاطر شرایط فوق العاده بدی که داشتم مجبور شدم اون خیلی ابراز علاقه میکرد خیلی شدید کنم گفتم عقد میکنم خوشبخت میشم دوستم داره راحت میشم از اون زندگی اما تا جواب مثبت دادم همچین خیلی تعقیر کرد