پرستارم ... بهش گفتم اگه تضمینی در کاره قبول میکنم .. مثلا یه تیکه زمین بزن به به نامم یا ماهی ۲۰ تومن بده بهم... من اینقد زحمت نکشیدم ک بیام بخاطر تو آرزوهامو بذارم کنار .. اصلا اگه شرط رو هم قبول کرد فردا خواست طلاق بده چه گوهی بخورم با آینده از دست رفتم
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر من که خودش موافق کار کردن بود و حتی الآنم هست بعد اینکه دو تا بچه آوردیم گفت همش سر کاری و خسته ای و این حرفا
کارتو ول کن،این که از اول میگه دیگه تکلیفش مشخصه
همه کس با شرایط شغل پرستاری کنار نمیان
فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
قبول نکن اون فقط با شغلت مشکل نداره با استقلال تو و قوی بودنت مشکل داره اینجور افراد زن تو سری خور و مطیع میخوان
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یکی از اشناها ما همینجوری شد البته بعد از ازدواج پسره همش بهونه میاورد،،، دختره چند ماه مرخصی گرفت دید فایده نداره الان جدا شده یا در حال جداییه
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
شغل تو واقعا حیفه که کنارش بذاری، اصلا این ریسکو نکن
اینو منی میگم که تو شرایط خودتم
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚