2777
2789
عنوان

پنهان کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست
منم غریبم باهاشون شاید بخاطر همینه،حالا این کار شوهرم هیچی، درکل هیچی نمیگن ولب از همه چی آدمم میخوا ...

اینها هم همین طور هستند از همه ریز زندگی آدم می خواند سر دربیارند بعد از خودشون هیچی نمی گن! 

منم هیچ وقت نمی پرسم چون دیگه حس می کنم هیچ چیزشون دیگه برام مهم نیست! 

یا ارحم الراحمین
منم غریبم باهاشون شاید بخاطر همینه،حالا این کار شوهرم هیچی، درکل هیچی نمیگن ولب از همه چی آدمم میخوا ...

برای این اَسرار غریبه هستیم   ولی وقتی می خوان از آدم کار بکشن می شیم مثل دخترشون!!!!!!!!

یا ارحم الراحمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینها هم همین طور هستند از همه ریز زندگی آدم می خواند سر دربیارند بعد از خودشون هیچی نمی گن!  ...

من کلا به هیچ کس کار ندارم از مادر خودمم نمیپرسم چه برسه بقیه

خدایا کمی آرامش فقط همین
من کلا به هیچ کس کار ندارم از مادر خودمم نمیپرسم چه برسه بقیه

من که گاهی حس می کنم ذهنم برای تجزیه و تحلیل اتفاقات زندگی خودم به قدر کافی خسته هست   دیگه حوصله ندارم سرم تو زندگی دیگران بکنم!!!

یا ارحم الراحمین

من یه اخلاقی دارم حوصله نداشته باشم حرف نمیزنم که مبادا دلخوری بشه

الان اون پنهان کاری کرده از منم شاکیه که همه چیو بزرگ میکنی حرف نمیزنی ینی چی

وقتی من محرم نیستم برو با همونا حرف بزن با من چیکار داری

خدایا کمی آرامش فقط همین
اه بابا ول کن به چه دزد آدم میخوره حرفای بقیه

قرار نیست به دردی بخوره       ولی یه نوع احترام هست که فلانی ما تو رو جزئی از خانواده خودمون می دونیم!    نه این که ببینم بقیه فامیل خبر دارند بعد من بی خبرم      انگار آدم جلو بقیه سبک می شه! 

یا ارحم الراحمین
قرار نیست به دردی بخوره       ولی یه نوع احترام هست که فلانی ما تو رو جزئی از خانواده ...

هرچی خودتو بی تفاوت تر نشون بدی اونا خودشون بیشتر میان سمتت

خدایا کمی آرامش فقط همین
هرچی خودتو بی تفاوت تر نشون بدی اونا خودشون بیشتر میان سمتت

یه زمانی با همه وجود تلاش می کردم رابطه ام باهاشون خوب بشه   ولی انقدر ازشون رفتارهای بد دیدم که زده شدم   الان اونها هستند که تلاش می کنند بیاند سمت من!   ولی من دیگه نمی خوامشون! 

یا ارحم الراحمین
می دونی این مواقع آدم اتفاقات قبلی مرور می کنه و بعد خیلی خیلی ناراحت می شه    تو مراسماتش ...

آخه این چیزیه که به ایشون ربط نداره،اونیکه بارداره نخواسته بدونی به خودش ربط داره

خدایا کمی آرامش فقط همین
آخه این چیزیه که به ایشون ربط نداره،اونیکه بارداره نخواسته بدونی به خودش ربط داره

موضوع اینجاست من وقتی سه ماهه بارداریم گفتم چقدر بهشون برخورده بود که چرا زودتر نگفتی و فلان و باید همون تا باردار شدی بهمون می گفتی و .....

یا ارحم الراحمین

می دونی خود یه اتفاق نیست که آدم ناراحت می کنه   اون اتفاق ها و رفتارهای قبلی که ازشون دیدی باعث می شه ناراحت بشی! 

مثلا زن پسر خاله ام ماه نهم به بقیه گفت که بارداره اصلا ام ناراحت نشدیم  چون ربطی به ما نداشت   و ما کاره ای نیستیم که بخواهیم ناراحت بشیم! 

یا ارحم الراحمین