2777
2789
عنوان

بهش هیچ حسی ندارم

1280 بازدید | 62 پست

۳ روز پیش ی خواستگار  همه چی تموم با خانوادش اومدن خواستگاری الان موندم توی ی هفته زمان ک نظرم رو بدم جی بگم؟

عاشقش نیستم اما خیلی خوش قیافه و خوش اخلاق و وضع مایش هم خوبه 

چی بگم؟ دوست دارم ک  عاشق کسی ک ازدواج میکنم باهاش ولی هیچ حسی ندارم فقط چند باردیدمش آدم خوش قلب و مهربون و چشم پاکیه ولی نمیدونم چ حسی بهم داره چ کار کنم؟☹️🥺

عشق قبل از ازدواج کشکه از نظر من 

عشق بعد از ازدواج به وجود میاد

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش برا منم این موقعیت پیش میومد من که از عشق خیری ندیدم لااقل با آدم خوبی آشنا میشدم ‌..

عزیزم چند سالته به نظرم یکم بیشتر آشنا بشید مگه حتما باید زود عقد کنید ؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

خب یه مدت قرار آشنایی بذار چند بار باهاش بیرون برو و تنهایی صحبت کن

شاید خوشت اومد ازش

اشکال نداره که

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع

خب آشناییتونو ادامه بدید

بعضیا فکر میکنن ازدواج سنتی یعنی زود جواب بدن بره

نخیر 

قریب به ده جلسه، تو خونه بیرون حرف میزنن اگر خواستن میگن حالا ۶ ماه بریم بیایم بعدش جواب نهایی 

فرقش فقط اینه که درچارچوب خانواده است و خاوواده ها در جریانن

تو این رفت و امدا اگر علاقه شکل گرفت جواب بده

خدایا شکرت، یعااالمه

عاشقی و فیلم هندی بازی تو دنیای منطق جایی نداره اون

ادم عاشق نمیتونه زندگی کنه چون تو زندگی شرایطهایی پیش میاد که ادم نمیتونه پیشبینی کنه ادم باید اول متعهد باشه بعد برای خوشبختی طرف مقابل همه تلاششو بکنه این میشه راز زندگی طولانی

ان مع العسر یسرا