2777
2789
عنوان

بهش هیچ حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 62 پست
عشق قبل از ازدواج کشکه از نظر من  عشق بعد از ازدواج به وجود میاد

آره شنیدم بعد ازدواج ب وجود میاد و مقاوت بیشتری داره و پایدار تره اما خب یکم حس مهمه اومدی ازدواج کردیم بعد عاشقم هم نشدیم ، میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بگو که ما مخالفتی نداریم و اگه میشه بزارید یه مدت بیشتری ما رفتو امد کنیم صحبت کنیم همو ببینیم بیشتر با هم اشنا بشیم خلق و خوی همو همو ببینیم نسبت بهم شناخت پیدا کنیم شاید پسر شما از اخلاق من خوشش نیاد یا شایدم من.....

عاشقی و فیلم هندی بازی تو دنیای منطق جایی نداره اون ادم عاشق نمیتونه زندگی کنه چون تو زندگی شرایطها ...

چ  نظر زیبایی

اما راستش شما جای من نیستی دیگه یکم حس لازمه من هیچ حسی بهش ندارم البته فقط چند بار دیدمش زیاد هم باهاش حرف نزدم

خب شما تو این یه هفته زمان داری باهاش بری بیرون تا یکممممممم بشناسیش چون یه هفته زمان خیلی کمیه 

چون مردا حتی بعد ازدواج هم جا برا شناخت دارن چه برسه ب یه هفته 

بیشتر باهاش معاشرت کن تا بدونی با خودت چند چندی و الکی ن خودتو و نه اون بنده خدا رو معطل نکنی 

عشق

عشق یعنی مثلا با دوستات برین سفر و تو سفر به طور اتفاقی با اقایی اشنا بشی و یکم اتفاقای هیجان انگیز بیفته و دلت یهو بوم بوم بتپه؟ اگه دنبال اینی امیدوارم بدستش بیاری

به نظر من مشکل تو موقعیت اشناییتونه

همین اقا رو اگه تو کمپ میدیدی و کاپشنشو میداد بهت یک دل نه صد دل عاشقش میشدی 

ان مع العسر یسرا
سه روز گذشته برای تصمیم گیری زود نیست؟ اگر شرایطش مناسبه چندماه زمان برای آشنایی بگیرید فعلا

میدونه چیه فعلا ی هفته زمان برای جواب خواستگاری دارم قرار شد اگه جواب + بود بعد قرار  نامزدی و عقد و ازدواج بزاریم 

عشق

عشق که الکی بوجود نمیاد عزیز من بیشتر باید با همو رفتو امد کنید اگه نظر تو عشق در یک نگاست که در نگاه اول عاشقش بشی اشتباهه شاید در یک نگاه یکیو دوست داسته باشی خو بگی اوکیه دیگه من دوسش دارم ولی بعدا که باهاش بیشتر صبحت میکنی میبینی اخلاق و زفتار نداره و این اخلاق گهش کم کم این حس دوست داشتن توزو تبدیل میکنه ب نفرت

میدونه چیه فعلا ی هفته زمان برای جواب خواستگاری دارم قرار شد اگه جواب + بود بعد قرار  نامزدی و ...

خیلی زوده به خدا

شناخت که فقط به دید و بازدید و تعریف از مال و اموال و شغل و موقعیت نیست

باید رفت و آمد داشته باشید اخلاقیاتشون رو بشناسید تو یک هفته می‌خوید برسید به عقد؟! 

متتسفانه اشتباه محضه