2777
2789
عنوان

تواینستا یسره میگن زنی ک خرج نداره ارج نداره خب کوپول

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا برادرشوهرم حقوقش کمتر از ماس ولی زنش دائم خرید و کافه اس

اونوقت منذبا دوتا خونه و ماشین اندازه اون خرج ندارم

ولی ارج اون بیشتر از منه

ای خدا کاش خرج کردن رو بلد بودم🤕

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

درست میگن مرد هم یاد می گیره از یه راهی بیشتر پول در بیاره

دوستم اینکارو کرد شوهرش ی ضررایی کرد ک خدامیدونه الانم دارن طلاق میگیرن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تاحدودی حرفاشون قبول دارم  شوهرش کارمنده میتونه ساعات بیکاریش به شغل دوم فکرکنه زن قانع خوب نیست فردانمیگن افرین دمت گرم قانع بودی میگن کی گفت نخری بایدمیخریدی بخودت میرسیدی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منظورشون اینه که همون شوهر کارمند یاد بگیره هرماه بخشی از پولشو هرچقدرم کم باشه باید برای زنش خرج کنه

نه که زن اینقدر قانع باشه که شوهر کلا تو حساب کتابا حسابش نکنه

{ خانم هستم }
نه منظور اینه که نسبت به همون درامد شوهر خرج کن

خب معلومه ک همه همینکارو میکنن مگه اینکه کم داشته باشه طرف

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دوستم اینکارو کرد شوهرش ی ضررایی کرد ک خدامیدونه الانم دارن طلاق میگیرن

دوستت عقل نداشت و راه و روش درستشو بلد نبود

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من خودم پسرم دیگه همین کارها رو کردن هیچکس ازدواج نمیکنه

بخدا

منظورش اینکه از همون حقوق کارمندی هم زن درحد خودش خرج کنه نه اینکه الکی مراعات شوهرش رو بکنه خرج نکنه که مرد بعد از جمع کردن مال منال دیگه زنی که به خودش نمیرسه رو نخواد و شلوارش دوتا بشه