۴ تازن اسکولم باورمیکنن که آره فلان راست میگی .. خب طرف وقتی شوهرش کارمنده وتااخر ماه حقوقش معلومه چجوری خرج کنه ؟مثلا ۱۰ تا کفش بره بگیره بعد تااخر ماه بزنن توسرشون از گشنگی وبی پولی؟
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاحدودی حرفاشون قبول دارم شوهرش کارمنده میتونه ساعات بیکاریش به شغل دوم فکرکنه زن قانع خوب نیست فردانمیگن افرین دمت گرم قانع بودی میگن کی گفت نخری بایدمیخریدی بخودت میرسیدی
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
دوستم اینکارو کرد شوهرش ی ضررایی کرد ک خدامیدونه الانم دارن طلاق میگیرن
دوستت عقل نداشت و راه و روش درستشو بلد نبود
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منظورش اینکه از همون حقوق کارمندی هم زن درحد خودش خرج کنه نه اینکه الکی مراعات شوهرش رو بکنه خرج نکنه که مرد بعد از جمع کردن مال منال دیگه زنی که به خودش نمیرسه رو نخواد و شلوارش دوتا بشه