من تو یه گروه واتساپ یه پی امی دادم به جای اینکه حذف برای همه حذف برای من زدم چه غلطی کنم پیامو برگردونم حذف همه بزنم یکی تو گروه اصلا نباید ببینه وگرنه خیلی ازم ناراحت میشه خواهشا کمکم کنید راه حل داره
فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم بخدا من زبونم یکم تنده،دلم پاکه🥲 نی نی یار جون بیا بزن تو گوشم ولی نترکون جون من،دیگه خط ندارم. من از سرمایه های سایتم سرشار از تجربه و تخصص چطور دلت میاد!؟؟؟ بیا بغلم کن بگو تو رو هیچوقت نمیترکونم😁 گناه ما گردن اونایی که چپ و راست گزارش میزنن🤐 منو تاپیک های کنکوری تگ کنین با افتخار حامی حقوق همجنس هام و فمنیست هستم♀️