2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭😭

781 بازدید | 57 پست

۱سال نیمه با یه اقایی دوستیم هیچکس نفهمیده بجز دختر خالم

۳ تا فیلم داشتیم باهم تو ماشین بودیم بعد پری روز واسه دختر خالم فروارد کردم دستم خورده واسه دوست بابامم فرستادم امشب دیدم چن روزه به دلم افتاده بود میگفتم نکنه موقع فرستادن واسه کسایه دیگه ایم فرستاده باشم بعد تو بایگانی بود دوست بابام نفهمیدم تا که امشب چک کردم دیدم دنیا رو سرم خراب شد بعد نمیدونم چرا واتساپش یه جوریه که ۲ تیک ابی نمیخوره قبلا پیام دادیم جوابم داده حتی اون موقع هم دو تیک ابی نخورده دیروز واتساپو بروز کردم تونستم فیلمارو پاک کنم حتی واسه اونم ولی الان دارم میمیرم یعنی دیده پسرشم دیده پیش همه بگه بعدشم حاجی ایناس جار نمیزنه ولی من یه دختر مذهبی سر به زیر بودم این گند و زدم هیچ جوابیم نداده وقتی فیلمارو فرستادم دارم دق میکنم دوس دارم بمیرم نمیدونم از دیشب چطوری زندم یا خودکشی نکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا اتفاقی نیفتاده چرا اینقدر شلوغش میکنی اون اگر مومن و انسان باشه هیچ وقت آبروی کسی رو نمیبره بعدشم متاهل نبودی که با کسی باشی مجردی و با هر کسی ممکنه رابطه داشته باشی بنظرم اصلا بهش فکر نکن حل میشه

راستشو بخوای مطلب رو که خوندم همذات پنداری که باهات کردم سرم گیج رفت از دلهره فقققط امیدوارم فیلم ها رو ندیده باشه حالا فیلم ها درچه حدی بوده؟

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
تو ماشین من چادر سرم بود یه ذره با اهنگم  خوندیم اخرشم یدونه بوسم کرد

مهم اصل مطلب ک دیدخ با ی پسر  هستی چکار ب آهنگ و بوس

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
منظورم اینه که تصورشون این بود ولی گند وحشتناک زدم

البته درک میکنم چه حس بدی هست ، ولی دیگه پیش اومده و اونقدرها هم مهم نیست -

چرا از اینکه خود واقعیت رو بشناسن وحشت داری؟ همین ریشه اضطراب و صد تا درد روحی میشه