2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دوست باباتون زنگ‌ میزنه سر کارتون میذاره

اره زنگ میزنه سرکار میزاره

منم اولین بار گفتم دیگه نمیکنه ولی دوباره کرد منم سیوش کردم😂

بخندی میگذره،نخندی هم میگذره؛پس بخند تا خوش بگذره🙃♥️
ببخشید ولی شما باعث شدی دیدگاهم به دختر چادریا عوض شه یاد این جمله افتادم  ((شک تنها حقیقته))

عذر میخواهم من خودم چادری ام و واقعا از این کارا بدم میاد ودوستام که مانتویی ان هم دوست پسر ندارن نمیشه مطلق گفت کی خوبه کی بد ی عده فقط چادر سر میکنن که بهشون بگن علیه السلام و هر کاری ام میکنن و بقیه هم بد نام میشن

چه دوست بی شخصیتی...به شوخی این کارو می‌کنه؟بابات می‌دونه ؟

اره بابام میدونه ن دیگه حالا گل اینجوریم نیس😅آره آره ب شوخی میکنه

جای پدرم ایشون من عمو صداش میکنم

عذر میخواهم من خودم چادری ام و واقعا از این کارا بدم میاد ودوستام که مانتویی ان هم دوست پسر ندارن نم ...

حرف شما درست.ولی منظورم این بود که دیگه به چادری بودنم نمیشه اعتماد کرد و باید دقت کرد

حرف شما درست.ولی منظورم این بود که دیگه به چادری بودنم نمیشه اعتماد کرد و باید دقت کرد

وقتی خیلی ها ب زور چادر سر میکنن نمیشه گفت همه با انتخاب خودشون این پوشش انتخاب میکنن ومیرن سراغ اینکارا

چادری مگه غول