2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته درک میکنم چه حس بدی هست ، ولی دیگه پیش اومده و اونقدرها هم مهم نیست - چرا از اینکه خود واقعیت ...

خود واقعیم به بخوره تو سرم ابروی خودمو بردم چه حرفا که بهم بگه ابروی بابامو بردم

ببین بابات باهات خوبع هندز؟ و اینکه با دوست بابات قبلا چ پیاپ هایی دادی؟

اره بابام خیلی منو قبول داره

رفته بود حج این اقا بابامم دوس داش اونجاس باهاش تصویری حرف بزنه مام بخاطر همین باهاش ارتباط گرفتیم خیلی صمیمی نیستن ولی خب ارتباط دارن در حد اشنایی اینکه نه دم به دقیقه باهم باشن

تو ماشین من چادر سرم بود یه ذره با اهنگم  خوندیم اخرشم یدونه بوسم کرد

با این اوصاف به احتمال زیاد اگه دیده به چخ هزارتا عالم رفتی خواهرم

تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم،شاید که خدا خواسته دلتنگ بمیرم...
تو ماشین من چادر سرم بود یه ذره با اهنگم  خوندیم اخرشم یدونه بوسم کرد

چرا مدرک داشتی تو ک انقدر ترس داشتی

بابا اومدیم کات کردی

فیلم و‌مدرک چرا درست میکنید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

قبل از آبدیت رو که نمیشه پاک کرد قابلیت جپید واتساپ واسه پیامهای بعد از ابدیت هست که تا دو روز فرصت پاک داری

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

اگه توی تنظیمات واتساپ« رسید خواندن »رو غیر فعال کنی دیگه پیامهایی که بقیه میفرستن دو تا تیک آبی نمیخوره،حتی میتونی وضعیت بقیه رو ببینی بدون اینکه متوجه بشن...آره دیگه خلاصه اینکه تیک نخورده باشه هم فیلمها رو دیده،محتوای فیلما تا چه حدی بود؟

قبل از آبدیت رو که نمیشه پاک کرد قابلیت جپید واتساپ واسه پیامهای بعد از ابدیت هست که تا دو روز فرصت ...

پاک کردم واسه ایشونم زد شبم امتحان کردم با یکی دیگه که به روز تکرده بود واسه اونم پاکید