2777
2789

خانوما من وزنم کمه ۵۲هستم میخوام سیب زمینی اب پزتخم مرغ رو امتحان کنم میشع بگید کیا نتیجه گرفتن دلم میخواد چاق بشم واقعا برام مهم ممنون میشم جواب بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سیب زمینی تخم مرغ مهم نیس

باید کالری شماری کنی

ینی بیشتر از قبل غذا بخوری

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

سیب زمینی نشاسته داره چاق کنده ست نودل، ماکارانی، خربزه بخور

برنج و نونم همینطور

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چطوری میخوره چند بار در روز چه تایمی چقدر؟خیلی خوب جواب داد؟

یکبار میخوره عصر بخور .البته سعی کن کنارش ورزشم کنی پُر میشی.اره خوب بود بنظرم.صبحانه شیره و ارده بخور.خرما زیاد بخور.میان وعده کره بادام زمینی بخور اینا عالین.ماکارونی زیاد بخور 

سیب زمینی نشاسته اس تخم مرغ چربی و کلستروله جفتشون چاق کننده اس البته اگه به عنوان میان وعده باشه وگرنه تخم مرغ سیر کننده هم هست برای رژیم هم خوبه ... از بقیه هم شنیدم شیرخشک بچه هم خیلی خوب چاق میکنه 🧐

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
اگه بتونی کره هم تحمل کنی به سیب زمینی بزن بخور

وای آره ... سیب زمینی رو له کنی وقتی هنوز داغه بهش کره بزنی توش آب میشه با یکم نمک خیلی خوشمزه اس دلم خواست ...😭

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...