2777
2789
عنوان

دارممم روانی میشم

97 بازدید | 5 پست

بچه هایی که امسال کنکور داشتید ... ازاد و پردیس و شهریه پردازم زدید؟

من فک میکنم چون دی هم کنکور بر گزار میشع خیلیا انتخاب رشته نکردن و گزاشتن دی یا اگه کردن دولتی فقط کردن چون هزینه بقیع خیلی زیاده 

میشه نظرتون بگید؟ 

میخوام ببینم با ی رتبه افتضاح شانسی دارم واسه قبولی؟ 

اخه مثلا هزینه شهریع پرداز دانشگاه های تهران بالای ۵۰ ملیونه 

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست

وای تاپیک های کنکور خیلی فشاره چه برای سال بعدیا چه برای مشکل دارایی مثل شما

به نظرم بری پیش مشاوره تحصیلی بهتره چون خانمایی که اینجان در اون حد که تجربه ندارن و کمک چندانی نمیتونن بهت بکنن

فاتیماه هستم✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تاپیک های کنکور خیلی فشاره چه برای سال بعدیا چه برای مشکل دارایی مثل شما به نظرم بری پیش مشاوره ...

پیش ی مشاور رفتم خیلی روحیم خراب تر شد

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
عه چه نامرد بوده اون مشاور میخوای من یه آیدی بدم مشاوره رایگانه تو تلگرام

تل پاک کردم💔