2777
2789
عنوان

ترببت بدنییییییی

98 بازدید | 13 پست

سلام

منن فرهنگیان مجاز نشدم یعنی ترازم ۵ هزار و خورده ای شد ولی تربیت بدنی مجاز شدم

احتمال داره من بعد ازمون دعوت بشم به مصاحبه و قبول بشم؟ 

تربیت بدنی به ازمون عملیش بستگی داره یا تراز و رتبه؟

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
به آزمون عملیش

شما شرکت کردی؟یکم در مورد وسایلی کع باید ببریم و کازایی که باید بکنیم راهنماییم میکنید؟

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت بدنی که خوبه همونو برو

خب ترازم خیلی بدع نمیدونم قبولم میکنن یا نه 

شما شرکت کردی؟یکم در مورد وسایلی کع باید ببریم و کازایی که باید بکنیم راهنماییم میکنید؟

من نه اما دوستم شرکت کرده ، برای هر مقطعی که بخای بری باید اولش آزمون عملی بدی 

چیزی هم یادمه نبرد چون آزمونشون اینجوری بود که باید ی محوطه ای رو میدوییدن بعد مقایسه میشدن نسبت به تایم و سرعت دویدن با بقیه

بعد دستگاه های کششی گذاشته بودن براشون باید خم میشدن بیینن انعطاف بدنشون چجوریه 

دراز نشست و شنا و اینجور چیزا رفتن 

توپ دادن بهشون که باهاش شنا برن 

بعد حالا سختیش اینجا نیست سختیش اینجاس که تایم میگیرن همه رو و مینویسن بعد با اونایی که اونجان مقایسه میکنن و بین اون همه آدم انتخاب می‌کنن چند نفر رو 

من نه اما دوستم شرکت کرده ، برای هر مقطعی که بخای بری باید اولش آزمون عملی بدی  چیزی هم یادمه ...

برای امساله یا پارسال؟

به هر دو بستگی داره ولی امسال یه اتفاق خوب که افتاده اینه که حتی اگه ترازتم کمتر از 6500 باشه میتون ...

واقعا ممکنه بیارم؟

نه هر سال همین جوری بوده اگه از قبل واسه تربیت بدنی ثبت نام کرده باشی و هزینه هارو کامل داده باشی میتونی تو انتخاب رشته بزنی 

وسایل خاصی نیاز نداره، فقط یه شلوار ورزشی ببر یا هر چیزی که با هاش راحتی و پرینت دو تا هزینه ای که پرداخت کردی