2777
2789
عنوان

عشوه دوستم برا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا جوونه ۷سال از من بزرگتره اینم بگم نمیخواد باهاشون باشه فقط چون خودش طلاق گرفته حرصش میاد ما ...

وایی بلا دور.این دیگه‌شده افت فامیل.هربار به شوهر یکی از دخترای فامیل پیله میکنه.بگردبد یکیو براش پیدا کنید

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
وایی بلا دور.این دیگه‌شده افت فامیل.هربار به شوهر یکی از دخترای فامیل پیله میکنه.بگردبد یکیو براش پی ...

شوهره بدبخته خودش انقد آقا بود

یه بار دعوت بودیم خونش

حالا من عقد کرده بودم کلی هم از خالم برا شوهرم کلاس گذاشته بودم

یهو رسیدیم دره حیاطشون

از طرقه ۲ داشت صداش میومد

انقد فحشای رکیک به شوهرش میداد

از همونجا برگشتیم

آبشدم جلو شوهرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه من ۲۰ ساله میشناسمش الان یکی دو ساله خیلی جلب توجه میکنه اصلا اینجوری نبود اگه خوندی گفتم فقط برا ...

نه عزیزم کلی گفتم

دوستتو کاری ندارم

ولی اگه زندگیتو دوست داری دیگه اینجا نیا

وگرنه قید زندگیتو بزن

چون اینجا مسمومه

میگم اینجوری نبود اصلا دختر خوبی بود ۲۰ ساله میشناسم الان یکی دو ساله جلب توجه میکنه همش نه فقط برا ...

شوهرش باهاش چطوره؟

مثلا از نظر محبت و توجه بهش کم محلی میکنه؟

معمولیه شوهرش بی توجهم نیس خیلیم تحویل نمیگیره فک کنم ۱۵ ساله ازدواج کردن

شاید از شوهرش سرد شده یابرعکس شوهرش ازش سرد شده و دنبال توجهه بااینکه اینم دلیل نمیشه ولی بعضیا اینجوری خودشونو توجیه میکنن