بچه ها من خودم مجردم ،سرکارم یه آقای متاهلی هست که تازه ازدواج کرده و بارها وقتی سرمون شلوغ بود کمکم میکرد ...ولی این آقا هر دفعه به بهونه های مختلف بهم پیام میده منم خانومشو میشناسم ، هر دفعه پیام میده حتی ازش خانومش رو میپرسم و همش میخوام غیر مستقیم بهش بفهمونم که آقا پیام نده نمیفهمه ...از طرفی چون همکارمه نمیخوام حرمتش شکسته بشه یا بی احترامی کنم...بدم مییاد همش پیام میده ، چیکار کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با لایک و استیکر جوابشو بده ... جواب ننویس خودش میفهمه
اینجوری بی احترامی هم نکردی ولی غیرمستقیم سیفون کشیدی
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
سنگین و محترمانه و با پاسخ های بسیااار کوتاه جواب بده، اونم دیر به دیر حواب بده، حرفهای حاشیه ای اصلا نزن و سوالی ازش نپرس، زود صحبت رو تموم کن و کش نده. به یه بهانه ای دیر جواب بده و زود خداحافظی کن
میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹