یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانم دکتر عاطفه الهویی نظری توزمینه زگیل تناسلی عالیه کارشون من بعد از کلی دکتر ایشون رو پیدا کردم و با یک جلسه کرایو زگیل هام ازبین رفتن و الان ایمنی بدن رو دارم میبرم بالا و باید تست پاپ اسمیر و اچ پی وی بدم ببینم ویروس ازبین رفته یا نه
خانوم دکتر عاطفه الهویی نظری برای درمان زگیل تناسلی واقعا گزینه خوبی هستن من پیششون درمان شدم خداروشکر تستم منفی شده تایپ ۱۶بودم الان دیگه فقط برای چکاپ میرم پیششون
عضو گروه💙💙وزن اولیه ۷۷.قد۱۷۰ وزن فعلی ۷۵. .هدف اول۷۳..هورااااا ۷۲ کیلو شدمممم .هدف دوم ۶۹. ۶۹.۱۱/۳۰کیلو شدمممممم 🥰🥰🥰12/7 67کیلوووشددمم .هدف سوم ۶۵. تا عید ۱۴۰۳ گاهی به چیزی که میخوای نمیرسی چون لایق یک چیز بهتری هستی!🤍🕊
من پیش دکتر عاطفه نظری برای اچ پی وی رفتم و درمانوبرام شروع کرد با کرایو و قرص تقویت ایمنی ،نتیجه گرفتم ازشون واقعا دیگه ضایعه هام برنگشتن و چندماه یکبارم میرم چکاپ پیششون خداخیرش بده راضیم ازش
من پیش دکتر عاطفه نظری درمان شدم واقعا همیشه قدردان ایشونم که ارامش دوباره به زندگیم برگردوندن و خوشحالم از اینکه به این دکتر اعتماد کردم و نیتجه گرفتم