2777
2789

سه چهار روز دیگه اسباب کشی دارم،همه وسایل هام جمع و پخشه،خستگی دارم میمیرم،اونوقت آقا هم دعوا و قهر و غیظ راه انداخته،بخدا دلم میخاد برم ،دست بچم رو بگیرم و برم،ولی میدونم رفتم دیگه نباید برگردم،بار آخره،دیگه برم زندگی تمومه،از طرفی اصلا زندگی نمیکنم فقط دعوا و تحقیر و توبیخ..خسته شدم از دستش...جایی ندارم برم،نمیدونم شاید از طلاق می‌ترسم...چیزی ک باید حتما انجام بشه آخرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش خود شوهرم یه اقدامی بکنه،دیگه رد دادم ....لعنت بهش،خوشش میاد قهر کنه

خوشش میاد چون کاری به کاریش نداری چیزی نمیگی بهش 

من وقتی قهرم حرفمو میزنم خواسته هامم بهش میگم تازه با تاکید بیشتر 

قهرباش ولی هرکاری لازمه انجام بده بهش بگو انجام بده باهاش با سرسنگینی

اما اگه فکر میکنی آشتی کنی بهتره آشتی کن بعد اسباب کشی دوباره باهاش قهر کن 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
بخدا جیگرم خونه،خواهر دارم می می رم،والا بی شعوری هم حدی داره...

منم با شوهرم قهرم الان 

دو سه روزی میشه ولی حرفامو میزنم بهش دیروز گفتم برو نون بگیر 

ولی تو قیافم براش

مامانم میگه قهرا نزار طولانی بشه مردا خوششون میاد چون کاری به کارشون نداریم 

الان تو اساس کشی اصلا قهر نکن ازش حسابی کار بکش 

انشاله خونه جدید تفاهما بیشتر بشه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
منم با شوهرم قهرم الان  دو سه روزی میشه ولی حرفامو میزنم بهش دیروز گفتم برو نون بگیر  ول ...

بخدا کارم شده کلفتی و بشور و بساب بدون حتی یه ذره اهمیت دادن به خودم،اصلا وقت نمیکنم،همش داره ازم کار می کشه،همش تو خونه ام،اگر یه ذره کم  و زیاد توی خونه داری باشه سریع تذکر میده،آنقدر بعضی موقع ها تذکر الکی میده،انگار منم سربازم ...هیج محبتی نیست چقدر غر غر کردم،ببخشید دوستان

بخدا کارم شده کلفتی و بشور و بساب بدون حتی یه ذره اهمیت دادن به خودم،اصلا وقت نمیکنم،همش داره ازم کا ...

برای چی انقدر کار خونه میکنی که اگه یه روز نتونی دعوات کنه به خودت برس کار خونه هم در ظاهر تمیز کن خودکشانی نکن 

مثلا مرتب باشه کافیه

من بچم خیلی شیطون و خرابکاره الان جارو کنم به ساعت نمیکشه دوباره کثیف میکنه به شوهرم میگم هیچ دلم نمیخواد خودمو بکشم تمیز کنم دوباره از اول باورت نمیشه گاهی دو سه بار در روز آشپزخونه رو جارو میکشم 

گاهی هم خسته میشم ول میکنم حرفی هم بزنه بگه خونت نامرتبه میگم خودت کمک کن با این بچت تو بمون خونه من برم سرکار