2777
2789
عنوان

باید برم یه جایی که ادماش بشدت بی فرهنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 79 پست
نمیشه

خوب پس برو.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بهونه میاوردی قبول نمیکردی

بخاطر مامانم قبول کردم ناراحت میشد اقوامه اونن

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس برو.

دقیقا منظورم اینه اونجا چجوری برخورد کنم اصلا چ حرفی بزنم باهاشون

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بیچاره ها محبت داشتن و معرفت دعوتت کردن. برو یه کمی هم فروتن و خاکی باش .بعید میدونم یه بی فرهنگ اینقدر با معرفت باشه که بفهمه شهرشون اومدی و دعوتت کنه و اصرار کنه میزبانت باشه.

برو ولی خب اینو بدون حرفا و قضاوت هاشون قرار نیست تو زندگیت تاثیر بزاره دیگه چیکار داری هرچی میخان ب ...

اصلا حرفی ندارم باهاشون بزنم باید برم مثل مجسمه بشینم که باز حرف در میارن که اینقدر خودشو بالا میگیره حرف نمیزنه باهامون نمی‌دونم چی باید بگم یه حرفی بزنم چیزی ازتوش در میارن باز نرم هم ناراحت میشن یچی میگن مامانمم می‌فهمه ناراحت میشه

دقیقا منظورم اینه اونجا چجوری برخورد کنم اصلا چ حرفی بزنم باهاشون

حرف خاصی نزن .سوال پرسیدن جواب بده.ولی مادرت اینا چرا باید ناراحت بشن.من کسی ازارم بده نمیرم.حتی کسایی هستن که وقتی من خونه مامانم هستم میخوان بیان مامانم میگه اذیت میشی برو بیرون خونه دوستی خواهری .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حرف خاصی نزن .سوال پرسیدن جواب بده.ولی مادرت اینا چرا باید ناراحت بشن.من کسی ازارم بده نمیرم.حتی کسا ...

اینا پشت سرم بعد حرف میزنن که خودشو میگیره نمیاد و اینا اقوامه مامانمن اونم می‌شنوه ناراحت میشه حساسه

اصلا حرفی ندارم باهاشون بزنم باید برم مثل مجسمه بشینم که باز حرف در میارن که اینقدر خودشو بالا میگیر ...

تو که میدونی اینا در هر صورت یه حرفی در میارن پس به حرفاشون اهمیت نده.مثلا بگن خودشو بالا میگیره دوست داری بالا بگیری چه تاثیری رو زندگیت داره حرفای اونا.چیو از دست میدی.یا نرو یا اگر میری بیخیال شو

نمیشه بالا تر توضیح دادم حرف در میارن که از خودش میاد مامانم ناراحت میشه چرا نرفتم

حالا ک مجبوری 

باید تحمل کنی

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

اینا پشت سرم بعد حرف میزنن که خودشو میگیره نمیاد و اینا اقوامه مامانمن اونم می‌شنوه ناراحت میشه حساس ...

بزنن چه تلثیری رو زندگیت داره.مامانتم  دوست داره ناراحت بشه مشکل خودشه.قرار نیست بی احترامی کنی.حرف نمیزنی سوال کردن جواب بده

بیچاره ها محبت داشتن و معرفت دعوتت کردن. برو یه کمی هم فروتن و خاکی باش .بعید میدونم یه بی فرهنگ این ...

بله گفتم که لطف داشتن از این نظر نگفتم بی فرهنگن از نظر گفتاری مثلا من برم اونجا واقعا حرفی ندارم بزنم اصلا نمی‌دونم چی بگم خب میگن این حرف نمیزنه خودشو میگیره حرف بزنم هرچی که بگم هم یک حرفی از توش در میاد اگه نرم هم دیگه بد تر میگن خودشو بالا میگیره نمیاد. منم میفهمن محبت دارن والا خودمم خاکی‌ام ولی حرفاشون آدم رو اذیت و گیج می‌کنه از اینا که نمی‌فهمی به چ سازشون برقصیم حرف بزنی یک چی میگن نزنی یک چی دیگه خب والا دعوت نمیکردن راحت تره ادم

تو که میدونی اینا در هر صورت یه حرفی در میارن پس به حرفاشون اهمیت نده.مثلا بگن خودشو بالا میگیره دوس ...

خب حوصلمم سر می‌ره برم بشینم نگاشون کنم دوسه ساعت کلافه میشه ادم

صمیمی و دوستانه. در حد خودشون. خودت باش.

آره ممنون ولی خب همش همون حین حرف زدن هم درحال طعنه و زخم زدنن

خب حوصلمم سر می‌ره برم بشینم نگاشون کنم دوسه ساعت کلافه میشه ادم

کاری از دست برمیاد.؟نمیشه راضیت کنیا.