mamanrangiiin مدیر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 900 عنوان حداقل متراژ خونه برا خانواده چهار نفره؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 19 پست برا خانواده چهار نفره حداقل متراژ چقدره ؟؟ حداقللللللش که میشه برا مدت کوتاهی حیاط داره ولی هزینه ساخت خونه محدوده بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵. هدف اول ۷۳. هدف دوم: ۷۰. هدف سوم:۶۸. هدف چهارم:۶۵ 1401/05/27 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanrangiiin مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 900 چه باحال نمیدونستم استاندارد داره با این حساب ما همیشه غیر استاندارد زندگی کردیم😆😆 هیچوقت ... گفتم حداقلش بگن همه بالای ۱۰۰متر بود 😑 بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵. هدف اول ۷۳. هدف دوم: ۷۰. هدف سوم:۶۸. هدف چهارم:۶۵
دنیزبایسال عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1140 گفتم حداقلش بگن همه بالای ۱۰۰متر بود 😑 60متر میبینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙 اهدا عضو...اهدا زندگی ❤
عشقدخت عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29082 گفتم حداقلش بگن همه بالای ۱۰۰متر بود 😑 خخخ منم موقعی که مینوشتم کامنتی نبود وقتی ثبت کردم و کامنتا رو دیدم کرک و پرم ریخت 😐 ما خونمون که حیاط داشت ۸۰ متر بود ساختمان ۵۰ و حیاط سی متر بود
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12597 چه باحال نمیدونستم استاندارد داره با این حساب ما همیشه غیر استاندارد زندگی کردیم😆😆 هیچوقت ... استاندارد جهانیش اینه خوشگلم.ما ایرانیها چیمون استاندارد داره که این داشته باشه😄 هممون عین همیم. سرتون سلامت و دلتون خوش عزیزم.. لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
عشقدخت عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29082 استاندارد جهانیش اینه خوشگلم. ما ایرانیها چیمون استاندارد داره که این داشته باشه😄 هممون عین همیم ... اشتباه نکن اونا استانداردشون غلطه😂😂😃قربانت همچنین شما عزیزم