2777
2789
عنوان

زن عموی شوهرم

378 بازدید | 24 پست

گفت مادربزرگت نمرده منم گفتم نه مگه عجله دارین واسه مرگش حالا شوهرم انقد حرف بهم زد که اره تو بی تربیتی....😔

بچها خیلی ناراحتم آخه مادربزرگم آلزایمر داره قبلنا میرفت اینور اونور الان ۶ ماهه زمین گیر شده بخدا ببینید آتیش می گیرید واسش منم خیلی ناراحت شدم از حرفش آخه مادرشوهر مم تو دعوا گفت دیوانه ست طایفه تون منظورش اون بود 

حالا واقعا حرف من بی تربیتی بوده😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرت بگو تو خانوادت خیلی پرو بی تربیتین عجبا حرف زشت می نن ناراحتم میشن آخه باید بش میگفتی بتوچه

اره گفتم باید بهش میگفتم بتوچه جوابش بود ولی حرف بدی نزدم البته خودم اینطور فکر میکنم ولی شوهرم جوری سرکوفت م زد خودمم باور کردم تقصیر من بوده

عزیزم حرف ایشون خیلی زشت بوده و از فرهنگ پایینش این سوالها رو کرده.حرف شما بی تربیتی نبوده.ولی اگر هیچی نمیگفتی و بلند می شدی و میرفتی،درس بهتری بهش میدادی حتما

از دید بقیه هم،عاقلانه تر به نظر میرسید رفتارتون

من خودم شخصا حاضر جواب بودن را دلیل بر زرنگی نمی بینم

عزیزم حرف ایشون خیلی زشت بوده و از فرهنگ پایینش این سوالها رو کرده.حرف شما بی تربیتی نبوده.ولی اگر ه ...

اره شوهرمم همین میگه واقعا من اینجوری نیستم ولی خب یه لحظه دست خودم نبود چون با مادر شوهرم قهرم اونم بود😔

آخه واقعا تو اون لحظه دست خودم نبود مادرشوهر مم بود که با اون قهرم یه لحظه اینجور جوابش دادم 

اشکال نداره عزیزم گذشت..به شوهرتم با ناراحتی حس واقعیتو بگو و بگو 

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙