2777
2789

ازدواجمون کاملا سنتی بود من میدونستم تو مجردی شوهرم دوست دختر داره از اینستاش فهمیدم فکر میکردم حتما جداشده ازش که اومده خاستگاری من .اوایل عقد گفتم اینستاتو بده گفت ندارم پاک کردم! سه ماه بعد یه پیام دیدم از همون دختره که برا یه هفته پیش بود تو اینستا نوشته بود (ها)شوهرم گفت این پیام اولشه همکلاسیمه جوابشو ندادم!! همکلاسی دختر زیاد داشت با اونا راحت حرف زده بود بعد جواب اینو نداده بود! این دختره اولین نفر تو چت دایرکتش بود 

پنج سال گفتم تو بهم خیانت کردی گفت نه اون دختره همکلاسیم بود مزاحمم بود من نمیخواستمش!

بعد دیدم شوهرم به دوست مشترکشون که پسره گفته بود به ندا بگو حسین گفت من غلط کردم بیا برگردیم به تنظیمات کارخانه بنظر میاد اونجای شوهرش کوچیکه 😂 دوستشم گفته بود اونو بیخیال یکی خوبترشو برات جور میکنم شوهرمم گفته بود بقیشون به درد نمیخورن سیاون .گفتم بهش گفت من اصلا با دختره نبودم اون پیگیر بود من محلش نمیدادم

همیشه مدیدیم با پیج فیکش تمام پیجای دختره رو چک میکنه خودش میگفت دختره پیگیرمه میخواستم پیام بدم بگم من متاهلم پیگیر نباش !!!

دیروز جلو مامانش گفتم سه ماه بعد عقد هنوز با اون دختره بود گفت نه من یه هفته بعد عقد باهاش بهم زدم😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرش کنن اسکلای احمق خب چرا اینجور ادما سنتی ازدواج میکنن چرا همون دوست دخترشونو‌نمیگیرن این کثافتکاریا به بار نیاد تقصیر خانواده هاشت که نمیذارم‌دوست دختر دوست پسر باهم ازدواج کنن یه دختر از همه جا بی خبرم اینجا قربانی میشه البته توهم مقصری میدونستی دوست دختر داره چرا عقد کردی خب 

موندم چجوری وقتی دلش پیش یکی دیگه بوده اومده خواستگاری تو، دل این مردا هتله واقعا😏

احتمالا یا هم‌ خرو‌میخواسته هم خرما یا فکر کرده بچه زرنگه دوست دختر خودشو‌نمیچیره ! یا خانواده زورش کردن که در هر صورت خاک بر فرق سرش 

احتمالا یا هم‌ خرو‌میخواسته هم خرما یا فکر کرده بچه زرنگه دوست دختر خودشو‌نمیچیره ! یا خانواده زورش ...

معمولا بخاطر خانواده و جامعه و اینکه اطرافیانشون ازدواج کردن و از قافله عقب نیفتن ازدواج میکنن 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

معمولا بخاطر خانواده و جامعه و اینکه اطرافیانشون ازدواج کردن و از قافله عقب نیفتن ازدواج میکنن

میدونی ما تو‌دوران گذار فرهنگی هستیم و‌تبلیغات بد هم اینجوری القا کرده که دوست دختر دوست پسری پوچه درصورتی که عواطف و‌احساسات خالص درگیرش میشه و اینجوری میشه که طرف فکر میکنه عواطفش پوچ بوده حتی خانوادش این فکرو میکنن اما بعد ازدواج اینجوری به عشقش برنیگرده

این پسرای هول چرا ازدواج میکنن اصلا، کاش ازدواج برای اینا ممنوع بود

چون دهن فامیل و ببندن بگن زن گرفته درست شده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اون قسمت که گفتی اونجای شوهرش کوچیکه نفهمیدم یعنی چی

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

خاک تو سرش کنن اسکلای احمق خب چرا اینجور ادما سنتی ازدواج میکنن چرا همون دوست دخترشونو‌نمیگیرن این ک ...

همیشه بهم میگفت دختری که مادر ادم انتخاب میکنه به دردزندگی میخوره مادرادم بیشتر میفهمه