2777
2789
عنوان

کی عذاب قبرش نمیترسه؟باید ترسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 84 پست
امام علی(ع) در ارتباط با حوادث قبر تا قبل از آمدن قیامت می فرماید: «پیش از فرا رسیدن قیامت امورى وجو ...

جسم  ک  چیزی  رو حس  نمیکنه   روح  انسانه   ک  درـارامش  یا عذابه   کاش قبل  از  یاد  گرفتن  قران  مثنوی رو یادمون  میدادن  اونوقت  معنی قران و خدا و همه  چیز رو با تک تک سلولامون  حس میکردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی یه خواب دیدم میترسم ، من خیلی دوست دارم از اون دنیا بدونم بعد دخترعمم خودکشی کرد فوت شد ه ...

چون اعتقاداتت همین بوده پس ضمیرناخوداگاه همین هارودرخوابت جای خواهدداد😊

کابری قبلیم ۹۸ بودکه بخاطرحرف حق ترکید اینجابایدسکوت کرد..
اخه چه لزومی داشته خدا ماروبدون اراده خودمون به این دنیابیاره و بعدا دچارگناه بشیم...خواسته ناخواسته ...

گل قشنگم خداراه راست و چپ نشنمون داده 

چرا اینطور میگی ،ما از شیطان فرمانبری میکنیم

درحالی که خداوند گفته دشمن قسم خورده ی انسان

پس مقصر خودمونیم اگه  تو امتحان دنیا رد بشیم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

وقتی روح از بدن در میاد فشار قبر و فشرده شدن سنگ چ فایده داره؟؟

جسم چیزی نمیفهمه روح که عذاب میشه

وقتایی که بهش فکر میکنم، آره... والا امام معصوم با اون همه تقوا و مراقبت از ترس قیامت گریه میکرده، م ...

👌👌👌👌👌

چشم فعلانمی تونم تایک هفته تشکر

اتفاقا روزهای اول باید اینکار ها رو بیشتر انجام بدی چون الان تازه رفته و سختشه که با شرایط جدید و دنیای جدید خودش رو وفق بده

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
برای ترس از فشار قبر نه، اما برای ترس از حساب قیامت چرا... من از خودم نمیگم، حدیث خوندم که گفتن اون ...

یعنی خدا در روز قیامت مهربانه ولی برا عذاب قبر نعوذبالله مهربان نیست؟!!!

و ضمنا مگر نمیفرنایید لطف و رحمت خدا ما که اطمینان کافی داریم از بی نهایت بودن رحمت خدا پس چه جای گریه ی امام معصومه

باز هم موکِد میشم که صرفا بخاطر عظمت اون وقایع حالا چه عذاب قبر چه قیامت و... گریه کردند

وگرنه روایت داریم که میگه مرگ مومن از چیدن شاخه ی گلی آسان تر و از نوشیدن آب گوارا در گرما لذت بخش تر است 

اما برای انسان فاجر ملک الموت با چهره ای وحشت را ظاهر میشود 

حضرت ابراهیم علبه السلام از خدا خواست ببینه اون چهره رو به محض اینکه عزرائیل علیه السلام وارد شد با اون چهره ابراهیم بت شکن با اون عظمت از هوش رفت پس فرق هست بین مرگ مومن و فاجر چون خداوند عادله و نیکوکاران رو با بدکاران برابر قرار نمیده

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
اعتقادی ندارم بهش 

چطور مگه 

یعنی وجود جهان دیگر رو منکر میشید؟یا اینکه فقط عذاب قبر رو

من از وقتی یه خواب دیدم میترسم ، من خیلی دوست دارم از اون دنیا بدونم بعد دخترعمم خودکشی کرد فوت شد ه ...

ایشون که خودکشی کردن و قتل نفس هم یک نوع شرک در ربوبیته 

یعنی خودمون رو نعوذبالله در اراده ی خداوند شریک میدونین و برای مرگمون تصمیم میگیریم

برا آرامش روحش اگه تونستی هرشب دو رکعت نماز بخونم رکعت اول به از حمد آیت الکرسی رکعت دوم بعد از حمد ده بار اناانزلنا

حالا برعکس این خوابی که شما دیدی پدر من براثر سرطان رحمت خدا رفتن یه شب به خواب یکی از فامیلامون اومدن و گفتن که :چی میخواید اون دنیا چیکار می‌کنید اونجا بیاین اینجا ببینن زیبایی یعنی چی شما اینجا رو ول کردین چسبیدین به اون دنیا؟!

البته پدر من هم مثل باقی انسان‌ها گناه داشتند کم و بیش اما به نظرم چیزی که بیشتر  باعث شده اون دنیاش خوب باشه اینه که برا تربیت من خیلی زحمت كشیدو شدم باقیات الصالحات پدرم 

اگر الان قاری قرانم فقط بخاطر تشویق های خودش (البته خودشون قاری نبودن ولی منو گذاشتن تو این مسیر)اگر رتبه برتر شدم فقط بخاطر تشویق های خودش اگر نماز میخونم فقط بخاطر تشویق های خودش و...

اتفاقا روزهای اول باید اینکار ها رو بیشتر انجام بدی چون الان تازه رفته و سختشه که با شرایط جدید و دن ...

بخاطر پریودی گفتم و گرنه قران می خونم

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
برای ترس از فشار قبر نه، اما برای ترس از حساب قیامت چرا... من از خودم نمیگم، حدیث خوندم که گفتن اون ...

خواهش می کنم با این سختگیری های سخت مردم رو دین گریز نکنید واقعا که لطفا سه فصل کامل زندگی پس از زندگی روببینید....یک کار علمی پژوهشی دینی ناب هستن خلاف گفته شماست..‌

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
خواهش می کنم با این سختگیری های سخت مردم رو دین گریز نکنید واقعا که لطفا سه فصل کامل زندگی پس از زند ...

زنی پس از زندگی فقط یک قسمت از مرگ رو نشون داده و تجربه گراها دیدن هنوز دفنشون که نکرده بودن و ........ 

بله خدا مهربونه منم خیلی قبول دارم که میتونه گناها رو ببخشه اما پس خودمون چی میشیم یعنی یک نفر که گناه نمیکنه باید با یکی که هی گناه میکنه یک جور باشن این عدالته؟ 

بخاطر پریودی گفتم و گرنه قران می خونم

آها بسلامتی انشاالله