2777
2789
عنوان

کی عذاب قبرش نمیترسه؟باید ترسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 84 پست
زنی پس از زندگی فقط یک قسمت از مرگ رو نشون داده و تجربه گراها دیدن هنوز دفنشون که نکرده بودن و ..... ...

دفن شدن و دیدن عذاب قبر لازم و ملزوم نیستن که 

همین که آدم میمیره شب اول قبرش شروع میشه نه اینکه صرفا شب در جهان ما بشه 

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
دفن شدن و دیدن عذاب قبر لازم و ملزوم نیستن که  همین که آدم میمیره شب اول قبرش شروع میشه نه این ...

بله میدونم اما من شنیدم که تمامم کسایی که مرگ رو در چند لحظه حس میکنن چیز هایی رو میبینن که قابل انتقال باشه وگرنه نمیشه از اون دنیا چیز زیادی گفت و این تجربه هایی که میکنن برای اینه که بتونن زیبایی هایی که اون دنیا داره رو به اینور اطلاع بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میدونم اما من شنیدم که تمامم کسایی که مرگ رو در چند لحظه حس میکنن چیز هایی رو میبینن که قابل انت ...

من بعید می‌دونم فقط اون قسمت قابل انتقالش رو نمایش بدن 

چون تو تجربه های تجربه گران دیدم که همه ی جزئیات اعمالشون به جزای خودشون میرسیدن وحشتناک ترین صحنه نمایش داده شد زیباترین صحنه هم نمایش داده شد ولی زبان گوینده قاصر بود از صحبت کردن راجع به عظمتشون نه اینکه نمایش داده نشده باشه بهشون 

مثلاً طرف رفته بود بهشت و هرآنچه زیبایی تصور کنید رو گفت ولی باز می‌گفت اینا که گفتم یه قطره در برابر دریاست اونجا رو نمی‌شه با این کلمات توصیف کرد

عذاب هم همینطور 

کسایی که عذاب میکشن همه جزئیات نمایش داده میشه براشون منتها بعضی چیزا رو واقعا نمیشه گفت مخصوصا تو تلویزیون ایران 

یه فرد خارجی که گناه جنسی انجام میداد از تجربش که می‌گفت شدیدا وحشتناک بود که عقرب و مار عو...رتش رو میگزیدن و این هیچ اختیاری برا فرار نداشت و حتی اتفاقات وحشتناک تر که زبان از بیان اونها قاصره

پس همه چیز با جزئیات نمایش داده میشه چون علناً انسان در اون لحظه وفات یافته و وقتشه که نتیجه اعمالش رو ببینه منتها بعد از اون به دلایلی مثل دعا و استغاثه یا خواست حضرت حق برمیگردن

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
من بعید می‌دونم فقط اون قسمت قابل انتقالش رو نمایش بدن  چون تو تجربه های تجربه گران دیدم که هم ...

درسته اما نمیشه گفت کل مرگ فقط همینه بلکه اون تجربه گر ها فقط بخشی از مرگو دیدن و انتقال دادن نه کلشو مثلا بعظی از اونها میگفتن یک تونل بود که اگه از اون رد میشدن کاملا میمردن و راه برگشتی نبود خوب قطعا اون ور تونل اتفاقاتی در انتظاره که اکنا نمیتونن بیان کنن 

پس نمیشه منکر عذاب کشیدن گناه کار ها بود 

زنی پس از زندگی فقط یک قسمت از مرگ رو نشون داده و تجربه گراها دیدن هنوز دفنشون که نکرده بودن و ..... ...

نه برابر نیست اگرشنیده باشید حتی بهشت هم طبقاتی داردپس ادم های خاص دربالاترین سطح قرارمی گیرند...خدافقط از بعضی گناههانمی گذره و واقعاهم سخته ...خداهم رحیم است هم رحمان...خودکشی یکی از گناهان بزرگه...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
درسته اما نمیشه گفت کل مرگ فقط همینه بلکه اون تجربه گر ها فقط بخشی از مرگو دیدن و انتقال دادن نه کلش ...

مگه بنده منکر عذاب کشیدن گناهکاران شدم؟

ضمنا مرگ زمانی که دیگه روح از جسم جدا میشه اتفاق می‌افته چه برا یک ثانیه و چه برا یک ساعت در هر صورت مرگ هستش منتها اونی که زمان کمتری میمیره فرصت نداره تا بره تونل 

و مورد دیگه اینکه کی گفته اگه برن تونل برنمیگردن؟! توی خیلی از تجربه ها شنیدیم که رفتن دنیای بعد از تونل رو دیدن ولی باز هم تونستن برگردن 

....

مورد بعدی اینکه سرنوشت نهایی انسانی که میمیره از همون لحظه اولش هم میشه تشخیص داده بشه خیلی هم لزومی نداره کل مراحل مرگ بهش نمایش داده بشه 

به فرض مثال همین که ملک الموت در لحظه اول با چهره زیبا دیده بشه میفهمیم طرف مورد رضایت خدا بوده و سرنوشت خوبی هم خواهد داشت

مگه بنده منکر عذاب کشیدن گناهکاران شدم؟ ضمنا مرگ زمانی که دیگه روح از جسم جدا میشه اتفاق می‌افته چه ...

من نگفتم بعد تونل بر نمیگردن اما قطعا کل واقعیت مرگ رو نمیتونن ببینن و برگردن تعریف کنن بله درسته که میتونه بفهمه توی دنیا چیکاره بوده و از این به بعد چه سرنوشتی داره 

کل حرف من به اون دسته از دوستان بود که میگفتن خدا همه گناها رو نیبخشه و .......... منظورم با شما نبود 

من نگفتم بعد تونل بر نمیگردن اما قطعا کل واقعیت مرگ رو نمیتونن ببینن و برگردن تعریف کنن بله درسته که ...

اتفاقا خیلی واضح گفتید که اگه برن تونل یعنی دیگه مردن و بازگشتی نیست....

ضمناً واقعا متوجه نشدم ارتباطش با بخشش گناه چیه اگه میشه اینو خودتون توضیح بدین تا منظورتون رو متوجه بشم خواهر عزیزم

و راجع به مورد آخر که فرمودید هم من که نگفتم منظورتون با من یا هر شخص دیگری بود بلاخره دور هم نشستیم داریم تبادل نظر میکنیم و من میگم که از نظر من این مورد درسته نه فرمایش شما

دیگه اصلا اهمیتی نداره که کی به کی گفته ویکی دیگه جوابش رو داده

امیدوارم مباحثه رو دعوا به شمار نیاری چون هدف ،روشن کردن حقایق و انجام کار مرضی خداونده فلذا اگر به دعوا کشیده بشه که دیگه همون انجام نشه بهتره⁦❤️⁩

اتفاقا خیلی واضح گفتید که اگه برن تونل یعنی دیگه مردن و بازگشتی نیست.... ضمناً واقعا متوجه نشدم ارت ...

من گفتم که کسایی که میمیرن و بر میگردن نمیتونن کل مراحل مرگ رو ببینن که بیان توضیح بدن پس قطعا تمام عذاب ها یا تمام خوبی های اون دنیا رو ندیدن که بتونن شرح بدن خیلیا اومدن گفتن من میدونم خدا بنده هاشو عذاب نمیده و ...... خواستم بگم که عدالت حدا اینه که فرقی بین بنده گناهکار و خوب باشه بعد شما اومدی به تونل ربط دادی😐

من اصلا قصدم از تونل یک مثال بود همین نه چیز دیگه ای 

بعدم شما گفتی که من کی گفتم خدا عذاب نمیده من گفتم منظورم با شما نبود که شما الان گفتی همگانیه همه میتونن جواب بدن 

من اصلا رو پست شما ریپلای نکردم و هدفمم دعوا نیست و اتفاقا منم دوست دارم حقایق روشن بشه