انتخاب رشته نکردم چون مشاور بهم گفت پرستاری دولتی نمیاری
با ۲۱ هزار چی میشد بیارم؟
الان همه میگن رتبت بدتر میشه😭
بخدا خودمو میکشم😭😭
♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیکهای ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیکهای ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
پیراپزشکی ازاد فکرکنم میاری همه چی بجزفیزیو البته،اگرم امسال خوب نخوندی و قصدت جدیه شک نکن سال بعدبهترمیدی،ولی اگه امسال کلی تلاش کرده بودی اما نتیجه نداد بیخیال شو
عزیزم ساحل براتی سرچ کن اینستا اسمشو با۱۰۰ هزار هم میتونی انتخاب رشته پنهان داشته باشی
نمیشه گذشته وقتش