2777
2789

رتبه کنکورم شد ۲۱ هزار تجربی سال اولم بود انسال

خیلی کم خونده بودم

انتخاب رشته نکردم چون مشاور بهم گفت پرستاری دولتی نمیاری

با ۲۱ هزار چی میشد بیارم؟

الان همه میگن رتبت بدتر میشه😭

بخدا خودمو میکشم😭😭

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسابداری دوست داری؟؟رشته پول سازیه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

منم سال اول رتبم ۳۰ هزار شد سال دوم هشت هزار😆

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

برو بکش‌معطل نکن

شما هم مثل بقیه

مرسی که راهنمایی نمیکنید و به مسخره میگیرید

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

پیراپزشکی ازاد فکرکنم میاری همه چی بجزفیزیو البته،اگرم امسال خوب نخوندی و قصدت جدیه شک نکن سال بعدبهترمیدی،ولی اگه امسال کلی تلاش کرده بودی اما نتیجه نداد بیخیال شو

عزیزم ساحل براتی  سرچ کن اینستا اسمشو  با۱۰۰ هزار هم میتونی انتخاب رشته پنهان داشته باشی

نمیشه گذشته وقتش

ببخشیداااا ولی همهه غلط کردننننننن 

من با 4800 نشسم اینایی مه سال بعد بهتر میشن پس کین دقیقاااا

کاش بجای حرف زدن به دیگران کمی مشوقشون باشیم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم