2777
2789
عنوان

الان من باردارم یا نه؟!

102 بازدید | 12 پست

سلام من  دوماهه پریود نشدم رفتم تیتر بتا چک کردم ۴۲۵ بود

دو روز بعد مجددا چک کردم ۴۵۶ شده بود از امروز هم لکه بینی پیدا کردم.

لطفا اگه کسی میدونه باید چیکار کنم راهنمایی کنه

مبارکککککککک

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری ک بتات بالاس عزیزم میره بالاترم مگع تست نزدی آزمایش ندادی

بی بی چک که مثبت بود رفتم آزمایش دادم.

با توجه به هفته بارداری دیدم بتام پایینه

چون سر بچه قبلیم همین موقع ها بتام ۴۴هزار بود

گفتم دوباره چک کنم چون باید هر ۴۸ساعت حداقل دوبرابر شه که الان نشده

پس اینکه تو دوروز بتا دوبرابر نشده چی؟

عزیزم نمیدونم مطمعنن بارداری ولی بخاطر اینکه لک بینی داری و بتاتم میگی دوبرابر نشده بهتره با دکتر مشورت کنی انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد ❤برای منن دعا کن خیلی وقته منتظرم سه روز دیگه میرم ازمایش😔❤

عزیزم نمیدونم مطمعنن بارداری ولی بخاطر اینکه لک بینی داری و بتاتم میگی دوبرابر نشده بهتره با دکتر مش ...

ممنون عزیز دلم 

راستش خیلی الان آمادگی بچه ندارم واسه همین برام مهم نیست بمونه یا نه

ولی من سر بچه اولم حدود یه ماه صبحا عسل و سیاهدانه میخوردم و روزی یبار هم متفورمین

با اولین اقدام باردار شدم

شما هم یه مدت غذای سالم بخور و عسل و سیاهدانه و اصلا استرس نداشته باش و به خدا توکل کن

ان شاالله تو همین امسال باردار میشی❤️