2777
2789
عنوان

فشارخون

62 بازدید | 6 پست

بعد از جراحی فشار خون بالا رفته با دارو کنترلش کردن یکم ولی بازم ۱۵ دو ساعت بیشتر از عمل میگذره؟

خطرناکه؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
بهتره دکتر تشخیص بده

میدونم...ولی پیشش نیستم وگرنه بیمارستانه

میخوام بدونم یعنی وضعیتش خطرناکه همین اگه اره برم گریه کنم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش چی بوده بیمار چندسال دارن سابقه فشار خون داره یا نه این موارد مهمه بعد تو بیمارستان چک میشه دکتر میاد نیاز باشه امپول میزنن نگران نباش استرس شما به بیمار منتقل میشه ترس برش میداره که نکنه خبری هست وبه من نمیگن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
عملش چی بوده بیمار چندسال دارن سابقه فشار خون داره یا نه این موارد مهمه بعد تو بیمارستان چک میشه دکت ...

در اوردن لوله که واسع سنگ کلیه گذاشتن

۱۵سال...!

نه فک نکنم

الان بیمارستانه ولی خب من نگرانشم

من نیستم پیشش فقط دوساعته دارم میلرزم کسی بهم نگفت چشه

فقط گفت میخواد صداتو بشنوه...بعدم فهمیدم به خاطر ونتیلاتور نمیتونه حرف بزنه...

خیلی نگرانشم چیزیش نشه؟

در اوردن لوله که واسع سنگ کلیه گذاشتن ۱۵سال...! نه فک نکنم الان بیمارستانه ولی خب من نگرانشم من ...

ماشاءالله نو جوون بیشتر ترسیده دستگاه که بهش وصل میشه برای گرفتن فشاره  ضربان نگران نباش

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
ماشاءالله نو جوون بیشتر ترسیده دستگاه که بهش وصل میشه برای گرفتن فشاره  ضربان نگران نباش

اره خیلی ترسیده بود