ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 عنوان زبان آلمانی 1335 بازدید | 17 پست سلام به نظرتون درآمد تدریس آلمانی خوبه ؟ ارزش داره بیخیال انگلیسی بشم و آلمانی شروع کنم؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس ) 1401/05/26 | 17:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کپک_زرد عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3776 انگلیسی بخونالمانی چیه الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 انگلیسی بخون المانی چیه چرا؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
holoojiji عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 282 من دختر داییم به خاطر کار خودش و همسرش هر دو رفتن آلمان چند وقت پیش دیدمش اومده بود ایران خیلی با هم مچیم گفت زبانش خیلی سخت تر از انگلیسیه
کپک_زرد عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3776 چرا؟ خب عزیزم ی زبان جهانیه😐المانی ب چ دردت میخوره مثلا الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!
ترنمم_باران عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 2494 باز خوبه تو یه انگلیسی بلدی من همین زیان مادریمم بلد نیستم حرف بزنم😂😂😂تحقیق کن اینجا که زیاد اطلاعات ندارن یه چیزی میگن به نظرم تو آموزشگاها بپرس تا مطمئن بشی
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 من دختر داییم به خاطر کار خودش و همسرش هر دو رفتن آلمان چند وقت پیش دیدمش اومده بود ایران خیلی با هم ... میدونم خیلی سختتره میخوام بدونم ارزش داره همراه انگلیسی شروع کنم یا نه افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 خب عزیزم ی زبان جهانیه😐 المانی ب چ دردت میخوره مثلا چه ربطی داره ؟ خیلیا هم علاقه به یادگیری زبانهای غیر انگلیسی دارن افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
کپک_زرد عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 3776 چه ربطی داره ؟ خیلیا هم علاقه به یادگیری زبانهای غیر انگلیسی دارن خب الان ب المانی علاقه داری؟ بخون الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 ميخواى به جاى انگليسى المانى تدريس كنى يعنى؟ نه فعلا یادگیری آلمانی شروع کنم ولی اکثرا میگن اول انگلیس تموم کن افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 باز خوبه تو یه انگلیسی بلدی من همین زیان مادریمم بلد نیستم حرف بزنم😂😂😂تحقیق کن اینجا که زیاد اطلا ... بلد نیستم تقریبا همه فراموش کردم از اول باید شروع کنم درسته . باید درست و حسابی تحقیق کنم. 🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
azin008 عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 16631 نه فعلا یادگیری آلمانی شروع کنم ولی اکثرا میگن اول انگلیس تموم کن تموم كن يعنى چىميخواى مدرك بگيرى يعنى
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 تموم كن يعنى چى ميخواى مدرك بگيرى يعنى یعنی اول یادگیری انگلیسی تموم کنم بعد یادگیری یک زبان دیگه شروع کنم قبلا ۱۰ ترم انگلیسی خونده بودم ولی وقفه افتاد میخوام از اول شروع کنم افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
azin008 عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 16631 یعنی اول یادگیری انگلیسی تموم کنم بعد یادگیری یک زبان دیگه شروع کنم قبلا ۱۰ ترم انگلیسی خونده ... اگر قراره از اول شروع كنى چرا همون المانى رو شروع نميكنى؟