2777
2789
عنوان

زبان آلمانی

1335 بازدید | 17 پست

سلام به نظرتون درآمد تدریس آلمانی خوبه ؟ 

ارزش داره بیخیال انگلیسی بشم و آلمانی شروع کنم؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دختر داییم به خاطر کار خودش و همسرش هر دو رفتن آلمان چند وقت پیش دیدمش اومده بود ایران خیلی با هم ...

می‌دونم خیلی سخت‌تره 

میخوام بدونم ارزش داره همراه انگلیسی شروع کنم یا نه

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
خب عزیزم ی زبان جهانیه😐 المانی ب چ دردت میخوره مثلا

چه ربطی داره ؟ خیلیا هم علاقه به یادگیری زبانهای غیر انگلیسی دارن 

ميخواى به جاى انگليسى المانى تدريس كنى يعنى؟

نه فعلا یادگیری آلمانی شروع کنم ولی اکثرا میگن اول انگلیس تموم کن 

باز خوبه تو یه انگلیسی بلدی من همین زیان مادریمم بلد نیستم حرف بزنم😂😂😂تحقیق کن اینجا که زیاد اطلا ...

بلد نیستم تقریبا همه فراموش کردم از اول باید شروع کنم 

درسته . باید درست و حسابی  تحقیق کنم. 🌹

تموم كن يعنى چى ميخواى مدرك بگيرى يعنى

یعنی اول یادگیری انگلیسی تموم کنم بعد یادگیری یک زبان دیگه شروع کنم 

قبلا ۱۰ ترم انگلیسی خونده بودم ولی وقفه افتاد می‌خوام از اول شروع کنم