2777
2789
عنوان

همش از خوشگلی جاری جدید میگن ☹️😑

10670 بازدید | 96 پست

برادر شوهرم سه ساله ک خانمش رفته و جدا شده الان قراره ازدواج کنه الان رفتن خواستگاری ی خانمی ی پسر داره اینقدر مادر شوهرم از شتعریف میکنه ک نگو خواهر شوهرم هی میگ خوشگله خوشگله برادر شوهرای دیگمم همش میگن خیلی خوشگله قد بلنده فلانه بهمانه 

من خدایی حسود نیستم اتفاقا مادر شوهرم ی دختر بود میخواست واسش بگیره صورتش سوختت بود برادر شوهرم میگفت نمیخام مادر شوهرم اصرار داشت ک بگیره منم بهشون گفتم برادر شوهرم حق داره و ظاهرم مهمه 

ولی خب اینو هی شوهرمم میگ خوشگله رو مخمه همه بگن مهم نی فقط شوهرم نگه من خودم قدم کوتاهه اعصابم بهم ریخته 

عکس العملم چی باشه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

من قدم با جاریم حدود بیست سانت بع بالاس😂😂یه لم میدم رو اون یکی پام که بتونم قشنگ ببینمش

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرت بگو داری حساس میشی بعد ب مشکل نخورین

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
خب لابد هست دیگه

من نگفتم ک نیس 

گفتم من اعتماد ب نفسم میاد پایین 

با خوشگلی اون مشکل ندارم مشکلم اینه ک هی ب من نگن 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘