2777
2789

منو بگومثل خواهرم میدونستمت چرا به داداشت گفتی منو امروز بدون شال دیدی مدال طلا انداخت گردنت خودتون که بدتر از من تیپ میزنید خوبه منم بیام به داداشت بگم مجرد که بودی با کیا صحبت میکردی؟

بچه ها این پیامو الان داد انقد گریه کردم من اصلا نگفتمممم امروز دیدمش سلام علیکی شال هم سرش نبود اما اصلا ب من ربط نداره  وای انقدر گریه کردم یهو پرام ریخت 

ک چی واقعا 

منم پیام دادم ک عزیزم تهمت نزن. وای خدا اینم واسم شاخ شده خیلیییی دوسش داشتم ...

بعد نگو داداش بیشعورم زنه رفیقش رفته گفته ...واسه اینکه زن داداشم رو اون زنه حساسه اسم منو اورده 

ب داداشم پیام دادم خیلی پلشت و بی فکر و گاوی  اونم پیام داده خفه

بانوی کورد ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر برادرته و اون زن دوستش که فضوله 

از اون مهمتر خود زن داداشت مقصره که وقتی میبینه همسرش حساسه اینطوری بیرون میاد 

اول باید با برادرت سر این موضوع کنار بیاد بعد بدون روسری بیاد تو خیابون 

ممکن بود خود برادرت ببینتش اونوقت چی میشد؟؟؟

مقصر برادرته و اون زن دوستش که فضوله از اون مهمتر خود زن داداشت مقصره که وقتی میبینه همسرش حساسه این ...

اصلا زن داداشم نباید اینجوری میگفت ....اگ شوهرم پیامشو میخوند چی ....داداشم ک واقعا ول معطله ...حالت تهوع گرفتم 

بانوی کورد ❤️

فکر کنم حساسیتش حقهچون چ لوزمی داره یه زن دوست بره بگه فلانی دیدم بدون روسری ؟؟

والا همین 

گیرم زنه به شوهرش گفته بعد یه کاره شوهره اومده به برادر استارتر گفته 😐

نکنه زنه مستقیم به برادر استارتر گفته 🤐