2777
2789
عنوان

همش از خوشگلی جاری جدید میگن ☹️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 10671 بازدید | 96 پست
ن نمیخام اینو بگم  ی جورایی اعتماد ب نفسمو دارم نگه میدارم

خب پس بیخیال باش خیلیم ب خودت برس

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
درک میکنم ولی جلو همسرت(نه بقیه) شروع کن از خوشگلی خودت گفتن. مثلا فلانی امروز بهم گفت چقد قشنگی، چش ...

اره از اینکارا زیاد میکنم ولی خب بازم باید بسپارم بهم بگن 😂مرسی عزیزم 😘

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من اصلا مهم نیس برام ولی خب شوهرم اینا دهن بینن میدونمم ادم مقایسه کردنن منم خب دوس ندارم با کسی م ...

سر تر بودن عروس تو خانواده با میزان محبت پسر خانواده به عروس مشخص میشه. اینو همش به همسرت بگو. بگو اگه تو همش ازم تعریف کنی من روز به روز نه تنها زیباتر بلکه شادابتر میشم و انرژیش به زندگیمون برمیگرده. 

من همسرم خیییلیییی توی جمع بهم توجه میکردو محبت میکرد اونا لجشون گرفته بود میخواستن ناراحتم کنن، اولش تونستن ولی در اخر من راه حل پیدا کردم

به نظر من که قد واسه خانوم خیلی اپشن مهمی نیس  واسه مردا هست

اگر بدونی تو قد بچه آینده ات تاثیر میذاره اینو نمیگی 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.