2777
2789
عنوان

همش از خوشگلی جاری جدید میگن ☹️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 10671 بازدید | 96 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم و جاريش هم اين شكلي ان خواهرم نزديكاي ١٧٥  جاريش ١٥٠ اين حدوداس خيلي كوتاهه خواهرم سف ...

منم ۱۷۵😂

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین  

حرف دل منو زدی حالا بیاوببین برادرشوهرمن چی رفته من از این حرصم میگیره من همه بهم میگن خشکلی اخلاقت خوبه خلاصه همه ازم تعریف میکنن هرجامی م ولی تاحالا یه بارهم ازمن تعریف نکردن اگه اونوببینی انگشت کوچیکه من هم نمیشه چه توخشگلی چه تواخلاق هرچی ولی همش تعریف اونومیکنن

حالا مگه چیع منم از بقیه جاریام قشنگترم ولی از اونا چون میترسن احترام بیشتر دارن عزیزم پیشونی باید ق ...

والا من پیشونیم زشت تر از خودمه 😂

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘