2777
2789
میگی چیکار کنم از طرفی دوسش دارم دوسم داره از طرفی خانواده وضعیت مالی خانوادش خانوادم 😭😭😭

من هنوزم میگم یکم صبر کن خب بزار چند ماه بگذره بیشتر از خانوادشو اخلاقیاتش بدونی بفهمی باباش چیکارس چه کاری انجام میدن اینا همرو باید بستجی من خودم از رلم همه چیو میدونم از خانوادش اینا جوریه ک خانوادش میدونن با من دوسته یکم باید بگذره بعد تصمیم بگیر

و یه جوریم بهش بگو ک پول واسه خانوادم مهمه

من هنوزم میگم یکم صبر کن خب بزار چند ماه بگذره بیشتر از خانوادشو اخلاقیاتش بدونی بفهمی باباش چیکارس ...

خوبیش اینه پولدارع رلت این یه ویژگی خوبه که خانوادت قبول کنن هوف من بلد نیستم بگم چجوری بگم رک بگم بده 🤕؟ 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبیش اینه پولدارع رلت این یه ویژگی خوبه که خانوادت قبول کنن هوف من بلد نیستم بگم چجوری بگم رک بگم ب ...

اره دقیقا واقعا از این خیالم راحته اون موفع میمونه سنم ک اونو با نامزدی حلش میکنیم

نه نگا مثلا بگو واسه دختر خالم خاستگار اومده پسره پول نداشته شوهر خالمو خالم اینا اصلا قبول توردن اینا ولی دختر خالم عاشق پسره بوده مثلا

بعد واکنششو دیدی بگو اره هاتواده ما خیلی پول واسشون مهمه طوریه ک میگن پول داشته باشه ینی همه چیش اوکیه اینا اینطور داستانارو الکی سره هم کن ببین نظرش چیه

اره دقیقا واقعا از این خیالم راحته اون موفع میمونه سنم ک اونو با نامزدی حلش میکنیم نه نگا مثلا ب ...

گفتم اون میگه من دوست دارم اینم خانوادم برام خوب نبودن جز زخمهایی که بهم زدن 8ساله منم میگم عقلی فکر کن میخنده بهم میگه توهم درکم نمیکنی بیا حالا بچگی کنیم کو تا 6سال دیگه میگه چرا میگم عقلی بعد سایتش  فندوق شکن  شده بود من رفتم بچهارا پیدا کنم تو به سایت دیگه اینم تا گفتم خندید گفت بای دیگه تموم شد عشق به من نیومده 😭دیگه نمیخوامش میگه یه مدت نمیام نیاد عشق تو سرنوشت من نیست 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
گفتم اون میگه من دوست دارم اینم خانوادم برام خوب نبودن جز زخمهایی که بهم زدن 8ساله منم میگم عقلی فکر ...

ینی چیی؟؟ینی بحث کردین گفنه عشق به من نیومده و رفته؟؟😐😐

ینی چیی؟؟ینی بحث کردین گفنه عشق به من نیومده و رفته؟؟😐😐

نه نگاه بهش گفتم بیا عقلی فکر کنیم باید همچیو درباره خانوادت بگی بهم علی بابام مامانم سخت گیرن بگو مالی فکری فرهنگی همچی مامان بابام  چون خودشون از اول زندگیشونو ساختن اونم گفت میگم اینا باز گیر داده من تورو میخوام بگومنو میخوای من تورو با همین قیافه اخلاق بین تموم دخترای دنیا انتخاب کردم توچی خانواده را ول کن منم میگم علی میدونم منم تورو دوست دارم اما خانواده همونایی هستن که منو تورو بهم میرسونن بفهمم باز حرف خودشو میزنه میگه من دوست دارم اینم خانوادم برام خوب نبودن جز زخمهایی که بهم زدن 8ساله کنارشون گذاشتم منم میگم عقلی فکر کن میخنده بهم میگه توهم درکم نمیکنی بیا حالا بچگی کنیم کو تا 6سال دیگه میگه چرا میگم عقلی بعد سایتش ف یلتر شده بود من رفتم بچهارا پیدا کنم اومدم فلان جا اینم تا گفتم خندید گفت بای منو مسدود کرد میدونی یا اینکه بقدری سرد میشم که نفهمه خودش بیاد من دیگه تو این ربطه همراهی نمیکنم یه بار کردم بسه دیگه غرورمو خورد نمیکنم یا کلا میزارمش کنار الان ولاه تقصیر من نیست بهش میگم بابا من که تورو واسه امروزو فردا نمیخوام که اینجوری میگم اون باز حرف خودشو میزنه نه به من عشق نیومده بعد 17 سال به یکی گفتم دوسش دارم 🙂💔

نه نگاه بهش گفتم بیا عقلی فکر کنیم باید همچیو درباره خانوادت بگی بهم علی بابام مامانم سخت گیرن بگو م ...

ن عزیزه من چ معنی میده میگی به من عشق نیومده با ایت شاید به تو عشق نیومده با کس دیگه  شاید بیاد یعدم صبر کن اون اگه واقعا بخادت پیام میده بهت اگرم گف چرا تو خبر تگربتی بگو مسدودم کردیو رفتی منم گفتم نمیخام زورت کنم به تطرم ک یکم داشته دروغ میگفته چون هرکس باشه میاد بهت میگه از خانوادشو اینا ینی باید بگه و اینکه بگو من نمیخام خانوادتو بزاری کنار چ بد باشن چ خوب نباید کاری کنی من میخام تو با خانوادت باشی 

ن عزیزه من چ معنی میده میگی به من عشق نیومده با ایت شاید به تو عشق نیومده با کس دیگه  شاید بیاد ...

آره دقیقا منم همینو میگم دوستم میگه خیلی سخت گرفتم خوب من به آینده زیادی فکر میکنم چشم حتما میگم ببینم چی میشه میگم بهت 

هیچی نشد اصلا انگار نه انگارش که من هستم فقط من امروز پیام اف گذاشتم براش اینه 

سلام اوم راستش نمیخواستم دیگه چیزی بگم چون همیشه من اول بودم که درست کردم همچیو الانم دنبال دعوا بحث نیستم نمیخوام هم کسیو به زور نگه دارم یا به زور عاشقم باشه

اگه من انقدر منطقی گفتم نخواستم دل ببندیم اینجوری وابسته هم بشینم تهش نزارن جفتمون نابود بشیم نمیدودم شاید زیادی جدی گرفتم همچیو شایدم مقصر بودم شایدم نه مهم نیست که مقصر کیه فقط اون متنی هم که نوشتی"" امیدوارم هر روزی عاشق هرکی که شدی دوست داشته باشه اما قسمتت نباشه"" من یه بار عاشق شدم اونم اسمش علی بود دیگم عاشق نمیشم که اینجوری بشه من دلم نمیاد اینجوری نفرین کنم چیزی نمیگم واینکه انقدر اعتماد داری به من که اینجوری کنی اعتماد خیلی مهم بود منی که همه گفتن علی فلانه علی بیساره گوش ندادم بهشون ولی تو دارم میگم بخاطر سایتت رفتم اینجوری میکنی حالام اس ندادم که به زور نگهت دارم فقط خواستم تمام چیزارا گفته باشم وقت بخیر 

من گفتم عصر میام به بچها گفته من برم عصر بیاین تنها نباشم 😭😭میخوام بشینم خود زنی کنم 

خیلیی حرف خوبی بهش گفتیی

ولی گلم بزار یکم بگذره میبینی عاشق نشدی حس زود گذر بوده بع خدا عشق با این چهار پنح روزا با یک ماهم درست نمیشه به خدا زود فراموشش میکنی

بعدم وقتی میبینی اون اینطدر ول کرده رفته وقتی اینقد بیخیال بوده یکم توجه کن ببین چقد غرورتو خورد کرده پس باید توام رهاش کنی دیگه توام ادرش واسه خودت قاعل شو کسی ک نمیخاد نمیخاد اصرار نداریم الانم صبر کن بهش فکر نکن وقتتو با دوستات ذرون بهت قول مقدم یادت میره این عاشقی به درد نمیخوره اونی ک این همه قول دادو ادعای دوست داشتن کرد الان اینطوری کرده واس یه چیز منطقی ک داشتی واقفتتو میگفتی به درد نمیخوره

بعدشم ادمی خوبه ک واقعیاتو بپذیره یا تغیرش بده  و درستش کنه ن کسی ک فرار کنه از واقعیت

من گفتم عصر میام به بچها گفته من برم عصر بیاین تنها نباشم 😭😭میخوام بشینم خود زنی کنم 

نکنیااا دختر ارزش نداره 😐

تو الان اینوارو کنی اون میاد؟اون چیزیش میشه؟برمیگرده؟فکرش فرق میکنه؟نه فقط تو اسیب میبینی

به خدا بزار بگدره اینقد بخندی به این روزا ک نگو

اگه طرفت موندگار باشه اخرشم برسی بهش بازم میخندی فقط این خنده رسیدنه با اوت خنده رفتنه فرق میکنه

تو به طرف برسی میخندی بعدا به این روزا ک اره چ فکرا میکردم چقد خرص میخوردم

ولی نرسی بهش میخندی واسه اینکه چه بیکار بودم واسه یه پسر بی ارزش اینطوری گریه کردمو ..

الانم پس صبر کن تا یادت بره هیچی ارزش ندارع بخای خودتو عداب بدی

من خودم اینطوری بودم با اینکه هشت نه ماه از رل زدنم میگدره اولا خیلی حرص میخورم اشکم در میومد گریه میکردم الان ک چیزی بشه میفهمم نه رابطمون با این دعوا های کوچیک بعم نمیخوره برا همین دعوا میشه یه به درک میگم با خودمو اف میشم بعدشم ک ان میشم مقصر میاد درستش میکنه حالا یا خودم یا عشقم🥲

حتی شده دعوا کردیم رلم ناراحت شده یک هفته تمام حرف نزدیم باهم اونم تو روز دوبار ان میشد جواب قرقرای منو میداد میرف ولی باز الان خیلی خوبیم خدارو شکر

میخاستم بگم ادمی ک موندنی باشه با این دعوا ها با این اعتقادا با این چیزای حقیفتی کنار نمیکشه

من خودم اینطوری بودم با اینکه هشت نه ماه از رل زدنم میگدره اولا خیلی حرص میخورم اشکم در میومد گریه م ...

💔🥺