2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدین بیایین...

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 42 پست
چقد طولانی...این دو سال خونه بابات بودی؟

خونه خواهرم بابام دوسال قبل اقدام طلاقم فوت شده بود یه ماهم بود خونه مامانم بودم اقدام کرده بودم به طلاق مامانمو ازدست دادم ابجیم پشتم بود😔

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش یه مشاور خوب برو عزیزم الان همه مشاوره ها زیر نظر نظام روان شناسین و کارشون خوبه اگه نظرش طلاق ب ...

باورت میشه اصلا اجازه بیرون رفتن تا سر کوچه هم ندارم.چه برسه به مشاوره

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
خونه خواهرم بابام دوسال قبل اقدام طلاقم فوت شده بود یه ماهم بود خونه مامانم بودم اقدام کرده بودم به ...

اخی خدا رحمتشون کنه

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
ببخشید اینقد سوال میپرسم اخه هیچی از مراحلش نمیدونم و به تهش رسیدم.دارم دق میکنم توی این لجنزاری که ...

از وکیل مشاور بگیر سعی کن وکیل کاربلد بگیری یا اگه هزینه اشو نداری خودت قراره دنبال کارات باشی از وکیل خوب مشاور بگیر راهو چاهو نشونت بده باید قوی  باشی دیگه خودتو نبازی گاها ناامیدت میکنن ولی اگه هدفت جدیه محکم باش

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
از وکیل مشاور بگیر سعی کن وکیل کاربلد بگیری یا اگه هزینه اشو نداری خودت قراره دنبال کارات باشی از وک ...

اوهوم.سراغ دارم یه وکیل.اشنامونه

برو خونه پدرت اومد دنبالت خیلی جدی بهش بگو باید مشاوره برید طلاق آخرین راهه عزیزم

ببینم چی میشه