آنشرلی۱۳۷۳ مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 عنوان اونایی که جدا شدین بیایین... | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 42 پست سلام دوستان...اونایی که جدا شدین و بچه کوچیک داشتین، بعد از طلاق بچه چی شد؟من میخوام جدا شم و بچم دو سالشه. شهرای من و شوهرمم متفاوته.یعنی بعد از جدایی اون میره سهرشون و منم میمونم شهرم.چیکار باید بکنم؟بچم چی میشه؟؟خیلی دلهره دارم زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!! 1401/05/26 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقایقققققق عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 965 پیش یه مشاور خوب برو عزیزم الان همه مشاوره ها زیر نظر نظام روان شناسین و کارشون خوبه اگه نظرش طلاق بود اونوقت طلاق بگیر
کانسیلر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1563 چقد طولانی...این دو سال خونه بابات بودی؟ خونه خواهرم بابام دوسال قبل اقدام طلاقم فوت شده بود یه ماهم بود خونه مامانم بودم اقدام کرده بودم به طلاق مامانمو ازدست دادم ابجیم پشتم بود😔 جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 پیش یه مشاور خوب برو عزیزم الان همه مشاوره ها زیر نظر نظام روان شناسین و کارشون خوبه اگه نظرش طلاق ب ... باورت میشه اصلا اجازه بیرون رفتن تا سر کوچه هم ندارم.چه برسه به مشاوره زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 خونه خواهرم بابام دوسال قبل اقدام طلاقم فوت شده بود یه ماهم بود خونه مامانم بودم اقدام کرده بودم به ... اخی خدا رحمتشون کنه زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
کانسیلر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1563 ببخشید اینقد سوال میپرسم اخه هیچی از مراحلش نمیدونم و به تهش رسیدم.دارم دق میکنم توی این لجنزاری که ... از وکیل مشاور بگیر سعی کن وکیل کاربلد بگیری یا اگه هزینه اشو نداری خودت قراره دنبال کارات باشی از وکیل خوب مشاور بگیر راهو چاهو نشونت بده باید قوی باشی دیگه خودتو نبازی گاها ناامیدت میکنن ولی اگه هدفت جدیه محکم باش جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
کانسیلر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1563 اخی خدا رحمتشون کنه مرسی عزیزم جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 از وکیل مشاور بگیر سعی کن وکیل کاربلد بگیری یا اگه هزینه اشو نداری خودت قراره دنبال کارات باشی از وک ... اوهوم.سراغ دارم یه وکیل.اشنامونه زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
شقایقققققق عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 965 برو خونه پدرت اومد دنبالت خیلی جدی بهش بگو باید مشاوره برید طلاق آخرین راهه عزیزم
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 برو خونه پدرت اومد دنبالت خیلی جدی بهش بگو باید مشاوره برید طلاق آخرین راهه عزیزم ببینم چی میشه زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
کانسیلر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1563 اوهوم.سراغ دارم یه وکیل.اشنامونه باشه موفق باشی عزیزم جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
آنشرلی۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 باشه موفق باشی عزیزم فداتم.مرسی وقت گذاشتی عزیزم زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!