2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدین بیایین...

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 42 پست
چجوری حضانتو گرفتی؟

۳۵۰ سکه مهرم بود بخشیدم در قبال حضانت وکیل گف مهر رو اجرا بزار توان دادنشو نداشته باشه شرط بزار که مهریه امو مییخشم تا حضانت بگیرم دوندگی داشت ولی لطف خدا بود گرفتم 

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۵۰ سکه مهرم بود بخشیدم در قبال حضانت وکیل گف مهر رو اجرا بزار توان دادنشو نداشته باشه شرط بزار که م ...

شرایط دادن مهریه چجوریه؟ منظورم اینه که اگه نتونه بده و حضانتم نده میره زندان؟

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
ای وای

اهوم بازم به جدایی فکر میکنم بچه ای که تو ارامشو با چه عزیزی بزرگ کردم افتادیم دست این بیشعور که مچاله میشیم فحاشیش پیش بچه دست بزن سلطه گری انگار برده گرفته پوفیوز 

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
باید دلیل بداخلاقی و بد دهنی ریشه یابی بشه و گاهی بادارو درمانی حل میشه البته اگه مصرف مواد داره که ...

نه.کلا خونوادگی اینجوری ان که متاسفانه دیر فهمیدم

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
اهوم بازم به جدایی فکر میکنم بچه ای که تو ارامشو با چه عزیزی بزرگ کردم افتادیم دست این بیشعور که مچا ...

اره بعضی مردا خیلی لجنن.خدا ازشون نگذره

شرایط دادن مهریه چجوریه؟ منظورم اینه که اگه نتونه بده و حضانتم نده میره زندان؟

زندان نداره مهریه.خب نتونه بده شما میگی حضانتو میخوام یا حتی اگه داره نصفشو بگیر برا بقیه اش بگو حضانت رو میخوام مال من اسو پاس بود پول دفتر خونه رم خودم دادم دوسال تموم التماس کردم یه امضا بده خلاص شم

زندان نداره مهریه.خب نتونه بده شما میگی حضانتو میخوام یا حتی اگه داره نصفشو بگیر برا بقیه اش بگو حضا ...

پروسه درخواست طلاق چجوری بود؟ اول تو خواستی؟

والا مرد خوب پیدا کردی جایزه داری مرد خوبو زن میسازه تورو خدا ناراحت نشی ولی تجربمو گفتم از اینم جدابشی بالاخره باید یه روز ازدواج کنی بازم بچه آسیب میبینه و اینکه چه تضمینی هست دومی خوب باشه 

والا مرد خوب پیدا کردی جایزه داری مرد خوبو زن میسازه تورو خدا ناراحت نشی ولی تجربمو گفتم از اینم جدا ...

شاید دیگه ازدواج نکنم.اخه کل زندگیم شده استرس و غصه

پروسه درخواست طلاق چجوری بود؟ اول تو خواستی؟

بله اول من اقدام کردم من سال ۹۳ اقدام کردم ۹۵ تموم شدم الان ثنا و دفتر قضایی و مراحل دیگه داره

بله اول من اقدام کردم من سال ۹۳ اقدام کردم ۹۵ تموم شدم الان ثنا و دفتر قضایی و مراحل دیگه داره

چقد طولانی...این دو سال خونه بابات بودی؟

ببخشید اینقد سوال میپرسم اخه هیچی از مراحلش نمیدونم و به تهش رسیدم.دارم دق میکنم توی این لجنزاری که واسم ساخته