2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدین بیایین...

234 بازدید | 42 پست

سلام دوستان...اونایی که جدا شدین و بچه کوچیک داشتین، بعد از طلاق بچه چی شد؟

من میخوام جدا شم و بچم دو سالشه. شهرای من و شوهرمم متفاوته.یعنی بعد از جدایی اون میره سهرشون و منم میمونم شهرم.

چیکار باید بکنم؟بچم چی میشه؟؟

خیلی دلهره دارم

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن حضانت بجه اتو بگیری اونموقع ماهی یه بار حق دیدنشو داره یه روز

چجوری اخه.تا ۷ پیش منه بقیش چی؟

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
چرادارید جدامیشید اصلا راهی نیست این اتفاق نیوفته؟قانونا بچه تا ۷ سالگی پیش مادرمیمونه و پدر هفته ای ...

بعد ۷ چیکار کنم.اخه همش نمیتونم برم شهرشون

چجوری اخه.تا ۷ پیش منه بقیش چی؟

اگه دختر باشه تو ۹ سالگی حق انتخاب داره پسر ۱۵ کلا سختی خودشو داره ولی من ۷ ماهگی ورداشتم بچه امو اومدم خونه مامانم دوسالم طلاقم طول کشید به سختی طلاق داد حضانت بچه امو گرفتم بعد طلاق زنگ زد که بچه رو بیار ببینم گفتم گمشو بابا اون فورمالیته بود نوشتن تو طلاق نامه من بچه نشونت نمیدم لیاقت پدری بچه امو نداش

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
بد اخلاق بد دهن طلبکار زورگو سطله گر حق هیچی ندارم

دقیقا اخلاق شوهر الان من منه بدبخت بار دومم گیر همچین ادم نفهمی افتادم

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
اگه دختر باشه تو ۹ سالگی حق انتخاب داره پسر ۱۵ کلا سختی خودشو داره ولی من ۷ ماهگی ورداشتم بچه امو او ...

چجوری حضانتو گرفتی؟