2777
2789
عنوان

طلاندارم

163 بازدید | 22 پست

دوستان سلام. من یه تازه عروس محسوب میشم توخونواده همسرم.۲۶سالمه یکساله که ازدواج کردم ولی به علت شرایط مالی خونوادم هیچ طلایی نه دادن نه ازسمت خونواده همسرگرفتم بحز حلقه هامون، که اونم چندماه پیش مجبورشدیم بفروشیم بخاطرشرایط.فامیلای همسرم یه شهردیگه هستن اکثرا. حالا چندوقت دیگ میخایم بریم سفرببینیمشون ولی من اصلا ن طلایی دارم ن حلقه. راستش برامن مهم نیست  اما اونا خیلی ب این چیزااهمیت میدن.حتی مادرشوهرم بهم تیکه انداخته بخاطر طلانداشتنم بخاطرهمین استرس گرفتم وخجالت میکشم! شمابودین چیکارمیکردین واقعا!😑چرا باید ارزش زنو ب طلاش بدونن اخه؟!

ماهم دستمون اوایل خیلیییی تنگ بود حلقه هامونم فروختیم

برا خودم مهم نبود چون برای رشد زندگیم فروختم

هیچ وقت دستم چیزی نبود .موقع عروسیا هم میرفتم طلا بدلی میخریدم .الان بدل رواز نو نمیشه تشخیص داد

به هیشگی هم نگو بدله

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که ارزون شده برو یه حلقه بخر 

طلا ارزون شده؟! چقد ارزونتره 

گرمی چنده 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
مادرشوهرت عقل نداره به خودش تیکه میندازه؟ طلای عروس رو خانواده داماد میخرن درضمن تن آدمی شریف است به ...

کلا خیلی ب این چیزااهمیت میده و ب حرفمردم. اولا ب من گیرمیداد ک موهات چرا وزه چرا ی گوشواره نمیندازی. منم فقط لبخندمیزدم بلد نبودم جوابشوبدم.بعدا جوابشو دادم دیگ جرات نمیکنه چیزی بگه😂

اخه میدونن فعلا وضعمون طوری نیس طلابخزیم. فضولم هستن میپرسن بعددوسندارم بگم بدله

یه بدل ظریف بگیر

بنظر پنم قشنگتره سر و گردنت خالی نباشه اگه داری میری شهرستان

البته اگه میتونی بدل بخری ـاگه هم سخته فعلا واستون که اصلا مهم نیس اونا چی میگن