2777
2789
عنوان

یه سوال درباره پایان نامه

155 بازدید | 32 پست

من تازه میخوام پروپوزال انجام بدم حالا استادم گفته برو درباره موضوع مقاله پیدا کن ولی من هیچی پیدا نکردم که دقیقاااا همون موضوع رو کار کرده باشن یه جاهایی تفاوت دارن 

الان سوالم اینه باید عینا همون باشه یا چی چیکار کنم    

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگه عین همون باشه که اصن نمیتونی کار کنیش

پس چرا به من گفت درباره همون موضوع بگردم  

موضوعی رو که کار کردن ریزتر شو 

یعنی با جزئیات بیشتر وارد یکی از قسمتهایی شو که کار شده 

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون 
عینش باشه که قبول نمیشه اصلا...شبیهش پیدا کن

شبیهشم  کم هست شانس من یه چیز گفته تا حالا هیچکس طرفش نرفته      

یه مقاله که شبیهش پیدا کردی از ارجاع های اون کلی منبع دیگه پیدا کن 

مثلا تو یه قسمت باید توضیح بدی که تا الان فلانی به این قسمت موضوع پرداخته، فلانی از این جنبه نگاه کرده و... حالا من دارم از این بعد جدید مطلب مینویسم

سلام عزیزم عین همون که باشه کلا موضوعت رد میشه،موضوع باید ناب و تازه باشه اما مقاله هایی که در رابطه ...

موضوعم درباره استفاده از ضایعات مواد غذایی هستش با تخمیر . استادم سیب زمینی رو گفته

موضوعی رو که کار کردن ریزتر شو  یعنی با جزئیات بیشتر وارد یکی از قسمتهایی شو که کار شده

اخه اتفاقا استادمم خیلی ریز شده این موضوع رو گفته قشنگ جز به جز همه پارامترها رو تعیین کرده که دنبال اون بگردم وگرنه کلی میگفت یه چیزایی پیدا میکردم

موضوعم درباره استفاده از ضایعات مواد غذایی هستش با تخمیر . استادم سیب زمینی رو گفته

خب توی پیشینه باید بری درباره ضایعات مواد بنویسی، لازم نیس حتما سیب زمینی رو زیاد بنویسی درباره ش، یعد توی ضرورت میای میگی چون تاحالا این مدلی کار نشده من میخوام انجام بدم به فلان دلایل، بعد توی بخش سه هم آزمایشا رو میذاری...