2777
2789

اسم غذا بگین درست کنم 

مادرم بیرونه منم بیکارم گفتم اولین بار غذا درست کنم

بگین با این مرغ غذا چی درست کنم

تیکر بارداری نیس تیکر روز عروسیمه ...🤍✨.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرشک پلو با مرغ

دستورشو میدی چه جوری درست کنم خوشمزه بشه ؟

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

پیاز خورد کن تفت بده بعدش نمک و ادویه و رب بزن مرغم باهاشون تفت بده، دو فنجون آب بریز روش بذار بپزه. باهاش یا سیب زمینی سرخ کن، یا زرشک پلو کن

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

این روشی بهت میگم من همیشه  درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

یه تیکه مرغ رو با پیاز و زردچوبه و بقیه ادویه ها بزار آب پز بشه بعد سیب زمینی هاتو نگینی خورد کن و موقعی که اندازه یک بند انگشت آب ته قابلمه مونده بود پیاز هاشو بگیر و سیب زمینی های نگینی خورد شده و اگه هویج هم داری هویج حلقه شده رو بهشون اضافه کن یه قاشق هم روغن بریز بزار سیبا و هویجا توی آب های مرغ بپزن و بعدش که آبش خشک شد کم کن توی روغن سرخ شن.طعمش معرکه میشه 

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟

اون چربی هاشو بردار تا بگم اول بشورش و چن تا پیلز رنده ریز کن مرغتو تو پیاز س خ کن ادویه نمک و فلفل سیاه و ززدچوبه بزن بعدش رب اضافه کن و سرخ کن قشنگ کامل که با ادویه سرخ شد دو لیوان آب بریز روش بپزه میتونی ی ق آبلیم  اضافه کنی

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

زرشک پلو درست کن یا اگه زرشک و زعفران ندارید تو کمی روغن با حرارت کم تفت بده کمی طلایی بشه بعد پیاز و ادویه و زردچوبه و نمک بزن و دو لیوان  آب بریز بعد با حرارت کم بپز،برنج هم درست کن،،هویچ،فلفل دلمه،سیب زمینی،کدو پیازچه به دلخواه بزن