2777
2789
عنوان

مامانم این مرغ گذاشته میشه یادم بدین چجوری بپزم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 28 پست
ریش ریش کن بعد با پیاز و زرشک با ادویه های زیاد خیلی خوشمزه

قبل از پختن چجوری میشه مرغ رو ریش ریش کرد؟؟؟

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟

من اصلا اینجوری درست نکردم مرغ و الان فهمیدم چرا همه میگن خوشمزه ترین غذا های مرغی رو درست میکنی

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستورشو میدی چه جوری درست کنم خوشمزه بشه ؟

مرغ و با پیاز و ادویه و رب تفت بده بهش هویج و فلفل دلمه اضافه کن با یه مقدار کم آب بعدش زرشک وتفت بده و بازعفران با مقدار برنج اضافه کن وقتی برنج کشیدی از برنج زعفرانیه به عنوان تزعین و طعم دهنده بریز رو برنجت

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
توضبح میدی دستورش و عزیزم  

مرغ رو سرخ میکنم برمیدارم،تو همون روغن پیاز داغ درست میکنم،یه قاشق سس مایونز رو با زردچوبه و نمک فلفل سیاه و یک و نیم لیوان آب قاطی میکنم تو یه ظرف جدا و اضافه میکنم به مرغ و پیاز میذارم بپزه بعد بهش زعفرون دم کرده اضافه میکنم،وقتی مرغ پخت کامل یه تیکه زغال میذارم سرخ شده کاملا بعد میذارم تو یه پیاله کوچیک و روغن میریزم روش تا دودش بلند شه،سریع میذارم تو قابلمه مرغ و دمکن میذارم،بیست دقه میمونه و مرغ دودی میشه،خیلی خوشمزه میشه.

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
مرغ و با پیاز و ادویه و رب تفت بده بهش هویج و فلفل دلمه اضافه کن با یه مقدار کم آب بعدش زرشک وتفت بد ...

مثل برنج و خورشت بزارم 

یا دم پختکی ؟؟

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 
مثل برنج و خورشت 

ممنون عزیزم 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

تو قابلمه تفلون یا تابله دیواره بلند روغن بریز شعله متوسط رو به بالا و در بسته مرغ ها رو حسابی سرخ کن طلایی و برشته بشه. بالاسرشوایسا زود سرخ می شه

بعد مرغ ها رو دربیار یه پیاز رو ریز کن بریز تو همون روغن با شعله متوسط بعد مرغ ها رو برگردون توی ظرف و درش رو بذار .‌پیازها که طلایی شد زردچوبه فلفل و نمک بزن و یه قاش رب گوجه و اگه رب انار هم داشتی نصف قاشق بزن ( فلفل دلمه ای یا هویج هر کددم رو داشتی تو این مرحله اصافه کن هویج دریته باشه یا دو تکه کن) و اب جوش دولیوان بریز اول شعله رو زیاد کن بعد از ده دقیقه کاملا کم کن و درش رو بذار تا یک و نیم ساعت خوب معز پخت بشه و به روغن بیفته‌. 

پلو هم دم کن

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

یه روش دیگه هم اینه که مرع رو حسابی سرخ کنی و بعد با پیاز خلالی شده و در بسته و نصف لیوان اب بداری حسابی بپزه تا ابش کشیده بشه. 

پلو رو جدا دم کنی لابه لای پلو زیره بدی و زعفرون.‌کشمش رو سرخ کنی و با مرغ لا به لای پلو بدی و دم بذاری. 

این غذا هم با گوشت خوشمزه اس هم با مرغ

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

اول یه پیاز داغ خپب درست کن پیاز ها که در حال سرخ شدن بود دو حبه سیر خورد کن بهش اضافه کن وقتی طلایی شد رب و نمک و ادویه و دارچین بهش اضافه کن مرغ هارو بریز تو سسی که درست کردی اب بریز روش فلفل دلمه و هویجم بهش اضافه کن بزار قشنگ دو ساعت بپزه بعد زرشک و بشور با روغن تفت بده بعد زعفران اضافه کن یکمم برنج بزن و برنجتو باهاش تزیین کن 

یه مدل دیگه 

سینه مرغتو چرخ کن سیب زمینی هم به اندازه تعداد نفرات ابپز کن بعد پوست بکن رنده کن سینه مرغ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزن پنیر پیتزا هم اگه داشتی بزن تو روغن داغ و زیاد سرخش کن با گوجه و خیارشور عالی میشه

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین
مرغ رو سرخ میکنم برمیدارم،تو همون روغن پیاز داغ درست میکنم،یه قاشق سس مایونز رو با زردچوبه و نمک فلف ...

مممونم عزیزم لطف کردی  شات گرفتم

از  مرغایی ک درست میکنم   دیگه خسته شدم تکراری   دودی بنطرم عالی باشه   سپاس✋🌺❤

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
مممونم عزیزم لطف کردی  شات گرفتم از  مرغایی ک درست میکنم   دیگه خسته شدم تکراری &nbs ...

امیدوارم درست کنی خوشت بیاد عزیزم،میتونی ته انداز مرغم درست کنی،مرغ رو با نمک فلفل سیاه و زرد چوبه سرخ کنی(بال و فیله یا سینه مرغ برش خورده ولی رون مرغ رو چون دیرپزه از قبل بپزی و بعد سرخ کنی)بذاری کف قابلمه برنج صافی شده رو هم اضافه کنی بذاری دم بکشه بعد مثل ته چین برگردونی تو ظرف،خیلی خوشمزه میشه.

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
قبل از پختن چجوری میشه مرغ رو ریش ریش کرد؟؟؟

باید اول با پیاز چهار قاچ خورد کنی با فلفل قرمز و زردچوبه بزاری آب هم بریزی بپزه و بعد که پخت ریش ریش میکنی بعد ادویه میزنی و پیاز و زرشک هم جدا سرخ میکنی ادویه  نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه زردچوبه و دارچین و یه کوچولو هم زعفرون