2777
2789

اصلاااااا یحا بند نمیشه ی دقیقه اروم نداره هی اینو میکشه اونو میکشه هیچ علاقه ای ب اسباب بازیاش نداره اگ ی بچه دیگ پیشش باشه ب وسایل خونه کاری نداره من گاهی باهاش بازی میکنم ولی تا میرم سراغ اشپزی یا کار خونه سریع ی خرابکاری میکنه امروز ی قوری و ی لیوان شکسته جعبه دارو هارو برمیداره ازتو جاکفشی کفشارو درمیاره پیچ اجاق گازو بازمیکنه چیزی میخوریم همه ظرفارو میکشه جرات ندارم گوشی دستم بگیرم میگیره ازم کلااااا خیلی افتضاح شده چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب کاراش میخوره بیش فعاله😥

برر مشاور حتما

با ریتالین کنترل میشه ولی سرخود ندی حتما باید دکتر بنویسه

منم پیش فعال بودم

شجاعت من در برابر سوسک اینطوریه که سوسک تو خونه ببینم و کسی نباشه که بکشتش، چمدون میبندم و برای همیشه از اون خونه میرم:)

عزیزم پیگیری کن ک اگ بیش فعاله دارو بهش بدی، بچه های بیش فعال هم مادرشون اذیته هم خودشون بشدتتتت، چون مغزشون استراحت نداره همش در حال فکر کردن ب اینه ک چیکار کنه، خیلی اذیت میشن ولی اگ دارو بخورن هم خودشون راحت میشن هم اطرافیان شون، من یکی از نزدیکانم بچه ی بیش فعال داره هیچکس جرات نداره بهش بگه ک ببرش دکتر، خیلی بدش میاد کسی بگه چرا بچت شیطونه، هم خودش پیر شده هم بچه اذیته، از بس آروم و قرار نداره و دائم مغزش بهش دستور میده اینکارو بکن اونکارو بکن، خودشم کلافه ست بشدت، عصبی و غرغرو، الان چهارسالشه، میتونست با دارو کمی ارومش کنه ولی نکرد، شما پیگیری کن حتما💞💞💞💞

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
عزیزم پیگیری کن ک اگ بیش فعاله دارو بهش بدی، بچه های بیش فعال هم مادرشون اذیته هم خودشون بشدتتتت، چو ...

باشه پسر جاریم بیش ففاله اونم دکتر نبردنش پنج سالشه همه میگن کارای پسرم دقیقا عین کارای اونه😣😣😣😣😣

چون باهوش عزیزم

بچه دنبال کشف دنیای اطرافشه،وقتی یه چیزی رو کشف میکنه میره سراغ یه چیز دیگه و اون قبلی دیگه براش جذابیتی نداره

اسباب بازی هاش رو می بینه و میگه اینارو متوجه شدم چیه،چطوری تکون میخوره و ... برم دنبال یه چیز دیگه

من ۲ تا پسر دارم،از جهیزیه ام فقط وسایل بزرگ ش مونده😅

کفش که اشکالی نداره،جمع نکن دم به دقیقه

بذار بازی کنه تا شب،شب جمه کن و جارو بکش بخواب

پیچ گاز رو کلا دربیار،منم درآوردم الان ۴ ساله

جعبه دارو هارو اصلا دم دست نذار،میخوره بدبخت میشی هااا،خدایی نکرده

ولی ظرف و ... رو میتونی کابینت رو چسب پهن بزنی نتونه برداره

اونایی که واسخوردن اوردین رو کم بیار،سفره مفصل نچین

خونه شما الان خونه اون بچه هم هست،جای غریبه که نرفته،خونه رو براش آماده کشف و بازی کن

به خدا من پارسال دیگه ظرف برای ۶ نفر مهمون تو خونه نداشتم،از بس شکسته بودن

البته پرت نمیکردن،ولی میخوان کمک کنن و جمع کنن یا موقع آوردن و بردن میشکستن

پرت کردن هم برای یه دوره اس،خداروشکر کن بچه ات سالمه و میدونه وقتی میندازه اون میره و میفته و میشکنه،آب پخش میشه،توپ اتفاقی براش نمی افته

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
پیش فعال نیس؟

۱ سالشه عزیزم

بیش فعالی رو تو کودک ۵،۶ ساله به زور تشخیص میدن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
باشه پسر جاریم بیش ففاله اونم دکتر نبردنش پنج سالشه همه میگن کارای پسرم دقیقا عین کارای اونه😣😣😣😣 ...

پیش فعال نیست 

این چ چرتهایی هست میگید

سن کنجکاویشونه پسر منم دقیقا همینجوریه ،هرچی سیمه کشیده بیرون،کفشارو میریزه بیرون ،کمدا رو می ریزه بیرون بعدم نکام میکنه میخنده ،دقیقا هم یکسالشه و عادیه ،اکثر پسرایی ک دیدم هم همین رفتارا رو داشتن

چرا زود اسم بیش فعال میزارین رو بچه؟

تصور کنین وارد یه دنیای جدید شدین،حرف کسی هم براتون مهم نیست،اصلا نمیدونین بقیه درباره چی حرف میزنن،شما فقط میخواین همه ی چیزای عجیب غریب اون دنیا رو نگاه کنین و بدونین چی هستن

همش سعی دارین به همه چی دست بزنین،لمس کنین،بدو بدو میرین اینو نگاه میکنین و میگین این بسه،این جا پر از چیزای خوشگل دیگه اس،بذار یکمم برم سراغ اون یکی

خودمون یه یخچال نو بخریم،همش میریم درش رو باز میکنیم ببینیم چطوریه،عه آب سرد کنش این شکلیه،عه کشو هاش و ...

یه مبل میخریم همش میریم روش میشینیم ببینیم راحته؟

بچه هم عین ماست،ولی تا حالا هیچ چی ندیده،۱ سال صبر کرده تا بتونه راه بره و بره ببینه اینا چی هستن دور و برش

بالاخره یه روز تونسته راه گرفتن رو یاد بگیره،باید بدو بدو بره که خود راه رفتن رو تمرین کنه

مثل تمرین ارایشگری،خیاطی،گلدوزی

مثل اولین باری که پیتزا درست میکنی و می بینی خوب شد،فردا بازم دوست داری درست کنی و با یه طعم جدید تجربه اش کنی

چرا؟

چون انسان سالم دنبال یاد گرفتن هست

پیش فعال نیست   این چ چرتهایی هست میگید سن کنجکاویشونه پسر منم دقیقا همینجوریه ،هرچی سیم ...

دقیقا

والا پسرای منم خیلی شیطون هستن و یه جا بند نمیشن

واقعا هم سختمه،ولی دیگه عادت کردم بلند نمیشم همش جمع کنم

چون اجازه نمیدن و میگن میخوان بازی کنن

حق دارن،اینجا خونه اونا هم هست و بچه دوست داره دور و برش شلوغ باشه

با اینکه پسر هستم ولی کفش های پاشنه بلند من رو میارن و می پوشن

دوست ندارن،ولی میخوان اونم امتحان کنن،بعد یه نگاه عاقل اندر سفیهی به من میکنن که این چه مدل کفشیه؟

الان همه انتظار دارن بچه هم مثل یه آدم بزرگ بیاد مودب بشینه یه جا و تکون نخوره

خب عزیزم تو میدونی لیوان و آب چی هست،ولی این بچه هنوز بلد نیست،وقتی پرت کرد یاد میگیره لیوان شکست،خرد شد،آب ریخت و پخش شد

چه جالب، یه بار دیگه امتحان میکنه،میگه شاید دفعه قبل اتفاقی بود،باید مطمئن شه کع لیوان میشکنه و آب پخش میشه،بارها تکرار میکنه

ببخشید شمارو ریپلی کردم،چون همه میگفتن بیش فعالی و حرف شما رو بیشتر قبول داشتم،برا شما نوشتم