2777
2789
عنوان

پسر یکسالم ب شدتتتتتت شیطونه خرابکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 19 پست
چرا زود اسم بیش فعال میزارین رو بچه؟ تصور کنین وارد یه دنیای جدید شدین،حرف کسی هم براتون مهم نیست،اص ...

قانعم کردی با حرفت خیلی منطقی و درست هست من خیلی کم حوصله شدم‌مخصوصا وقتی باباش نیست خیلی کلافه میشم خیلی ارامش خودمو حفظ میکنم ولی از درون داغون خودم یسری لوازم مثل قابلمه هدی روحی یا ملاقه ااستیل ظرفای پلاستیکی میدم دستش ی ساعت باهاشون بازی میکنه ولی خدانکنه ی ثانیه غافل بشی منم خیلی از لوازمامو جم کردم داروهاروهم دیدم برمیداره جم کردم کفشارو جم کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا والا پسرای منم خیلی شیطون هستن و یه جا بند نمیشن واقعا هم سختمه،ولی دیگه عادت کردم بلند ن ...

ولی خدارشکر ملومه تحملت صدبرابر منه اونم با دوتااااا پسر  من بهش فکر میکنم دوتا پسر یجا داغون میشم😂

پیش فعال نیست   این چ چرتهایی هست میگید سن کنجکاویشونه پسر منم دقیقا همینجوریه ،هرچی سیم ...

درسته منم پسر اروم ندیدم ولی چون بچه سن پسرخودم نیست اطرافم میخام ببینم این رفتاراش طبیعیه ک فهمیدم بله طبیعیه

ولی خدارشکر ملومه تحملت صدبرابر منه اونم با دوتااااا پسر  من بهش فکر میکنم دوتا پسر یجا داغون م ...

نه تحملم قبلا خیلی زیاد بود

الان افسرده شدن از بس خونه موندم

یعنی فیلم هایی که از پسر اولم موقع شیطنت هاش گرفتم و همش تو فیلم قربون صدقه اش میرم،نگاه میکنم و میگم چقدر صبور بودم

ذره ذره حالم بد شد،الان انگار مرده متحرکم

فقط به عشق همسرم و بچه هام زنده ام،یعنی اصلا دوست ندارم واس حال خوبم تلاش کنم

تنها خوبی ای که دارم اینه که بچه هام رو دعوا نمیکنم،ولی خیلی کم حرف شدم،خونه رو هر لحظه جمع میکردم و میگفتم اشکال نداره بچه بریزه،بازم جمع میکنم

الان فقط آخر شبا جمع میکنم،البته بازم از دعوا کردن بچه بهتره

ولی مادر وظیفه اش خیلی بیشتره،آنقدر باید حرف بزنه تا بچه به حرف بیاد،شاد باشه تا بچه شاد شه محیط خونه شاد شه

موفق باشی گلم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی