2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 176 پست
حالن بده ب زور خودمو هی میخوابونم پشه میخورتم انگار خدا هم نمیخواد من بخوابم دو دیقه کمتر ب مرگ فکر ...

درسته ادم کلافه میشه اینطوری. بلند شید یک لیوان اب خنک بخورید دوباره بخوابید شاید بهتر شد🌹 صلوات فرستادم ان‌شالله همیشه شاد باشید⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینجایی ک هستم خیلی تنهام کسیو ندارم محیطشم ب دلم نمیشینه دخترمم باید بره مدرسه امسال

ببین به چن تا عامل بستگی داره 

درامدتون 

محیط کار و مدرسه ی شوهر و بچه هاتون 

از طرفی رهن تهران خیلییییی گرونه  

هرجور به صلاحتون هستش

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
بچه ها بنظرتون خونه رو رهن بدیم بریم مستاجری ی محله بهتر؟

باتجربه ها بفرمایند⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
خوابم میاد ولی نمیدونم چرا مقاومت میکنم😐💔

پاشو خواهرم پاشو وقتی خوابت میاد حیفه از خوابت نزن😁❤😘

فردا امتحان دارم درس میخونم

ان‌شالله عالی امتحانتو بدی عزیزم😍

ببین به چن تا عامل بستگی داره  درامدتون  محیط کار و مدرسه ی شوهر و بچه هاتون  از ط ...

الان پرندیم ، محل کار همسرم اینجا نزدیکه ، ازینجا بریم یکم مسیرش دور میشه در حد نیم ساعت ، نگران اینم هستم اصلا موندم چیکار کنم ، از طرفی هم اسم دخترمو مدرسه تو جایی که می‌خوام برم ثبت نام کردم 

آلیس کجایی؟! بیا ... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست ...
دشوییمه😒

برو دستشویی راحت لالا کن😅