2777
2789
منم چربه این کلینیک مثل سرم هس یه بافت نرم و مطبوع به پوست میده درماتیپیک هم خوب بود ولی نه به ای ...

ممنونم از راهنماییت و وقتی که گذاشتی عزیزم❤❤🌹🌹🌹

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
آره راست میگی به نظرت کدومش آبرسانیش قوی تره؟ یکیشو من بگیرم پوستم مختلط چربه

اگه سنت خیلی بالا نیس 

مستعد دیهیدراته نیس

خشک و کلفت نشده چرا الکی هزینه کنی

کرم‌های مناسب فراوان هس

من تعریف نیتروژنا خیلی شنیدم

گویا قیمت مناسبی هم داره

هم قیمت مناسب هم کیفیت قابل قبول 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره بی نتیجه هم نیست باید ادامه داد به زدن اون لایه بردار کترل چطور بود؟ میشه هرشب زد ؟ 

کترل اصل اگه پیدا کردی خیلی خوبه ولی خیلی قوی برای پوست های نازک یا حساس مناسب نیست باید با احتیاط مصرف بشه من خودم پوستم نازک یادمه یه بار از بس پشت سر هم زدم پوستم قشنگ آبرسانی نکردم کهیر زدم😂 مصرفش قطع کردم پوستم بستم به آبرسان و ترمیم کننده و پماد زینک بعد که خوب شد دوباره شروع کردم به مصرف کترل پوستم بهش عادت کرد روزا سرم ویتامین سی میزدم با ضدافتاب معزجشو به چشم دیدم پوستم مثل آیینه شده بود البته پوست من اصلا ایراد نداره دوتا جای جوش جزئی داشتم که زود خوبش کرد اگه روزا ویتامین سی هم بزنید با ضدآفتاب حتی کک و مک هم درمان میکنه

اگه سنت خیلی بالا نیس  مستعد دیهیدراته نیس خشک و کلفت نشده چرا الکی هزینه کنی کرم‌های مناسب ...

سنم بالا نیست 23 سالمه ولی پوستم دهیدراته شده چون یه مدت به خاطر عفونت ادراری قرص چرک خشک کن زیاد خوردم پوستم کم آب شد 

الان هم چربه هم احساس کشیدگی داره اذیتم میکنه

کترل اصل اگه پیدا کردی خیلی خوبه ولی خیلی قوی برای پوست های نازک یا حساس مناسب نیست باید با احتیاط م ...

ویتامین سی چه مارکی خوبه عزیزم؟

کترل اصل اگه پیدا کردی خیلی خوبه ولی خیلی قوی برای پوست های نازک یا حساس مناسب نیست باید با احتیاط م ...

یعنی اول سرم ویتامین سی یزنم بعد روش ضدافتاب بزنم ؟؟؟

عزیزم من کترل پیدا کنم میتونم هرشب بزنم چون الان در هفته هم دارم دوشب اوردینری میرنم؟؟

راستی اون شبی که کترل میزدی دیکه بعدش روش سرم ویتامین سی نمیزدی؟؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سنم بالا نیست 23 سالمه ولی پوستم دهیدراته شده چون یه مدت به خاطر عفونت ادراری قرص چرک خشک کن زیاد خو ...

اب زیاد بخور گلم

من پوست لبم به معنای واقعی داغان

حدودا 4 تا 5 ماه

هرکرم رژ روغن میزدم بی‌فایده 

متصدی داروخانه بهم گفت باید آب بخوری

من کرم خدابرات بیارم

کار نمیکنه فقط آب خوردن

خدا رو شکر بهتر شد

زخم بود داغان

لک ندارم یه دو سه دونه کک ومک دارم که خیلی کم رنگه لیزر هم کردم دوباره برگشت 

اون شبی کترل میزدی ؟ دیکه بعدش روش چی میزدی ابرسان و اینا منظورم هست؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اب زیاد بخور گلم من پوست لبم به معنای واقعی داغان حدودا 4 تا 5 ماه هرکرم رژ روغن میزدم بی‌فایده&n ...

خداروشکر خوب شدین😍😍🌹🌹🌹🌹ممنونم چشم