2777
2789
عنوان

به نظرتون به بچه خواهرشوهرم کادو بدم؟ 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف درنیارن 

بیخود میکنن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من باشم نمی‌برم شما دعوت کردین  ولی اون نه

خودش از قبل همیشه میگفت من تولد بچه هام کسی رو دعوت نمیکنم 

منم تولد پسرم همه رو دعوت کرده بودم مجبور شدم اونو دعوت کنم

اینجوری میگفت که کسی دعوتش نکنه

بستگی به رفت امدتون داره مثلا ما اصلا تولد هامون دعوتی نیست همه برای هم شب تولد ها میریم کادو ام میدیم اگه یوقت نشه ام بعداً هدیه میدیم 

من جای شما بودم پول نه اما یه هدیه می‌خریدم تو دیدار بعدی میدادم به بچه یا فردا شب شب نشینی میرفتم بهش میدادم 

شاید واقعا نمی‌خواسته مهمونی بگیره و خانوادگی جشن گرفتن 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

به نظرم وقتی دعوت نکرده یعنی نه توقع کادو داشته نه خواسته خودشو توی خرج و زحمت بندازه . خود تولد گرفتن کلی هزینه کیک و شام و این چیزا هست . تقریبا همون مقداری که مهمون کادو میاره میزبان خرج پذیرایی کرده . شما بذار یه وقت دیگه جبران کن . اگر کادو بدی انگار زدی تو چشمش که دعوتم نکردی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بستگی به رفت امدتون داره مثلا ما اصلا تولد هامون دعوتی نیست همه برای هم شب تولد ها میریم کادو ام مید ...

باهم رفت و آمد داریم و تقریبا باهم خوبیم

واسه بچه اولیش هم هیچ وقت تولد نگرفته و کسی رو دعوت نکرده همیشه خودشون میگیرن

خودش از قبل همیشه میگفت من تولد بچه هام کسی رو دعوت نمیکنم  منم تولد پسرم همه رو دعوت کرده بود ...

۲۰۰ الان پول شام ودسرشون نمیشه شما پذیرایی کردی اونم نمیونه پس فردا گله کنه چون دعوت نکرده

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم
به نظرم وقتی دعوت نکرده یعنی نه توقع کادو داشته نه خواسته خودشو توی خرج و زحمت بندازه . خود تولد گرف ...

مثلا میتونم یه بار رفتم واسه پسرم لباس بخرم یه دست لباسم برای اون بخرم بچه هامون هم سن هستن

که مدیون نمونم